Το Κλειστό Γυμναστήριο του Αγίου Θωμά επισκέφθηκαν μαθητές του Δημοτικού της Ελληνογαλλικής Σχολής Ουρσουλινών
Κοινωνία

Το Κλειστό Γυμναστήριο του Αγίου Θωμά επισκέφθηκαν μαθητές του Δημοτικού της Ελληνογαλλικής Σχολής Ουρσουλινών

Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου του Αγίου Θωμά του Δήμου Αμαρουσίου πραγματοποίησαν οι μαθητές της 3ης και 5ης τάξης του Δημοτικού της Ελληνογαλλικής Σχολής Ουρσουλινών, την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022.

Τους μαθητές και τη γενική διευθύντρια του Δημοτικού – Νηπιαγωγείου (έδρα Αμαρουσίου)  της Ελληνογαλλικής Σχολής Ουρσουλινών Δήμητρα Πρελορέντζου υποδέχθηκε ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού & Πολιτισμού Γιάννης Νικολαράκος. Ο αντιδήμαρχος αφού μετέφερε τους θερμούς χαιρετισμούς του δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, στη συνέχεια συνόδεψε την αντιπροσωπεία του Δημοτικού Σχολείου στους χώρους του Κλειστού Γηπέδου. Ο κ. Νικολαράκος μίλησε στα παιδιά για την ιστορία του γηπέδου, για τις προπονήσεις και τους αγώνες που διεξάγονται αλλά και για τα οφέλη της άθλησης και του σωστού τρόπου που πρέπει να συμπεριφέρονται ως φίλαθλοι.

Η δημοτική αρχή σημειώνει ότι η βιωματική εμπειρία των μικρών μαθητών απέκτησε ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον καθώς κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους πραγματοποιούσε προπόνηση η ομάδα ανδρών μπάσκετ του γυμναστικού συλλόγου Αμαρουσίου που αγωνίζεται στην κατηγορία Elite League. Ο γενικός γραμματέας του ΓΣΑ Κωνσταντίνος Χατζηπαντελής και οι παίκτες επίσης καλωσόρισαν την αντιπροσωπεία του δημοτικού, τους ξενάγησαν στο μουσείο του συλλόγου, τους μίλησαν για το άθλημα, τους χάρισαν αναμνηστικά δώρα και τέλος τους κάλεσαν να «προπονηθούν» μαζί τους.

Η γενική διευθύντρια του δημοτικού – νηπιαγωγείου, ευχαρίστησε τον δήμαρχο, τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο και τον ΓΣΑ για την όμορφη εμπειρία η οποία ενθουσίασε τα παιδιά και εμπλούτισε τις γνώσεις τους για τον αθλητισμό γενικότερα, δημιουργώντας θετικά πρότυπα.

Σημειώνεται πως η Διεύθυνση Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου προτρέπει και υποστηρίζει τις επισκέψεις της μαθητικής κοινότητας Αμαρουσίου στους Αθλητικούς και Πολιτιστικούς χώρους της πόλης, με σκοπό την πολυεπίπεδη ανάπτυξη της νέας γενιάς σε ευγενείς αρετές και αξίες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet