Το 2ο ΓΕΛ Αμαρουσίου ευχαριστεί τον δήμαρχο
Κοινωνία

Το 2ο ΓΕΛ Αμαρουσίου ευχαριστεί τον δήμαρχο

Θερμές ευχαριστίες προς τον δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη εκφράζει η διευθύντρια του 2ου Γενικού Λυκείου Αμαρουσίου, φιλόλογος κα Μπρη για τη βοήθεια που παρείχε ο Δήμος Αμαρουσίου στους μαθητές που συμμετείχαν σε διαγωνισμό λήμματος της Wikipedia για τη συλλογή πληροφοριών και τη δωρεάν παραχώρηση εκδόσεων του Δήμου.

Ειδικότερα στην επιστολή αναφέρεται:

«Ομάδα μαθητών του σχολείου μας πήρε μέρος σε διαγωνισμό λήμματος της Wikipedia και έλαβε τιμητική διάκριση για τη συμμετοχή της. Στην ομάδα συμμετείχαν οι: Ατσώνιος Μανώλης, Μοδέ Νικολέττα, Μοστράτος Σπύρος, Πετρούλια Κατερίνα, Πρόκου Κατερίνα και Τριανταφύλλου Καλλιρρόη

Το λήμμα που κατέθεσαν οι μαθητές έχει ήδη καταχωριστεί και μπορείτε να το αναζητήσετε με τη φράση: “Συνεισφορά των Μαρουσιωτών στην επανάσταση του 1821”.

Σας ευχαριστούμε θερμά για τη βοήθεια που μας παρείχατε στη συλλογή των πληροφοριών και στη δωρεάν παραχώρηση των εκδόσεων του Δήμου ως βιβλιογραφία.

Και μόνο το γεγονός της διαδικασίας αναζήτησης πληροφοριών από έγκυρες πηγές για τους μαθητές μας, είναι ουσιαστικός και δημιουργικός τρόπος απόκτησης γνώσεων και καλλιέργεια της κριτικής ικανότητας. Συμβάλλατε και σεις σε αυτό και για μια ακόμη φορά σας ευχαριστούμε».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet