Τρία μεγάλα έργα για τον Δήμο Αμαρουσίου εντάχθηκαν στα προγράμματα «Φιλόδημος ΙΙ» και «Α. Τρίτσης»
Κοινωνία

Τρία μεγάλα έργα για τον Δήμο Αμαρουσίου εντάχθηκαν στα προγράμματα «Φιλόδημος ΙΙ» και «Α. Τρίτσης»

Παρουσία του δημάρχου Αμαρουσίου, Θεόδωρου Αμπατζόγλου, ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, υπέγραψε την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020 την ένταξη δύο σημαντικών έργων για το Μαρούσι στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Το πρώτο αφορά στην κατασκευή δικτύου απορροής ομβρίων υδάτων στο Νέο Τέρμα Αμαρουσίου ύψους 1,7 εκατ. ευρώ, ενώ το δεύτερο αφορά στην επέκταση και κατασκευή αίθουσας πολλαπλών χρήσεων και λοιπών υποστηρικτικών χώρων στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου ύψους 1,5 εκατ. ευρώ.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο υπουργός Εσωτερικών είχε υπογράψει την ένταξη στο πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» της ανακατασκευής του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Αμαρουσίου ύψους 720 χιλ. ευρώ, όπως αναφέρει η διοίκηση.

Ο κ. Αμπατζόγλου, μετά το πέρας της συνάντησής του με τον κ. Θεοδωρικάκο, δήλωσε:

«Ευχαριστώ εκ μέρους των δημοτών Αμαρουσίου τον υπουργό Εσωτερικών για την κατανόηση στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Μαρούσι σε ζητήματα υποδομών και ειδικά σε τομείς όπως η Ασφάλεια, η Παιδεία και ο Αθλητισμός, για τους οποίους πετύχαμε την ένταξη τριών σημαντικών έργων που θα αναβαθμίσουν αισθητά την ποιότητα της ζωής των πολιτών. Αποδείξαμε για μία ακόμη φορά πως με πρόγραμμα και προσήλωση στον σκοπό, μπορούμε να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε το καλύτερο για τους Μαρουσιώτες. Συνεχίζουμε με την ίδια πολιτική βούληση να αγωνιζόμαστε για όλα τα μεγάλα έργα που έχει ανάγκη η πόλη μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet