“Τραγική η κατάσταση των υπηρεσιών του Δήμου Αμαρουσίου”
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

“Τραγική η κατάσταση των υπηρεσιών του Δήμου Αμαρουσίου”

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Αμαρουσίου Θανάσης Φωτόπουλος και Μαρία Καρλατήρα καταγγέλλουν την πολιτική της δημοτικής Αρχής του δημάρχου Γιώργου Πατούλη σε ό,τι αφορά “την τραγική κατάσταση” που επικρατεί στις δημοτικές υπηρεσίες, για την οποία ενημερώθηκαν από μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων.

Παράλληλα, καλούν τους πολίτες να συμπαραταχθούν με το ΚΚΕ, προκειμένου να αποτρέψουν τις αντεργατικές πολιτικές.

Στη σχετική ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Αμαρουσίου αναφέρονται τα εξής:

Σε συνάντηση της Λαϊκής Συσπείρωσης Αμαρουσίου με το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζόμενων του Δήμου, οι κομμουνιστές δημοτικοί σύμβουλοι Θ. Φωτόπουλος και Μ. Καρλατήρα ενημερώθηκαν για την τραγική κατάσταση που επικρατεί στις υπηρεσίες του Δήμου και για τη δικαιολογημένη ανησυχία που επικρατεί στους εργαζόμενους με τις συνεχείς προσπάθειες της δημοτικής Αρχής να ιδιωτικοποιήσει παραπέρα τομείς του Δήμου.

Όπως όλοι γνωρίζουμε, και μας κατάγγειλαν και οι εργαζόμενοι, η υποβάθμιση και αποψίλωση από προσωπικό και μέσα των δημοτικών υπηρεσιών στο Μαρούσι έχει χτυπήσει κόκκινο. Η επιλογή του κ. Πατούλη να προχωρήσει στο ξεπούλημα των υπηρεσιών του Δήμου, στρατηγική επιλογή της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ., καθώς και των προηγούμενων κυβερνήσεων της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ, έχει οδηγήσει σε σοβαρές και επικίνδυνες ελλείψεις  στα αμαξοστάσια, που δημιουργούν σοβαρούς κινδύνους για την υγεία και την ασφάλεια των εργαζόμενων και των δημοτών της πόλης μας.

Χαρακτηριστικό της αντεργατικής σπουδής που δείχνει η δημοτική Αρχή είναι το γεγονός ότι, ενώ στη τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. αναγκάστηκε να αποσύρει το θέμα της παράδοσης σε ιδιώτη του ηλεκτροφωτισμού του Μαρουσιού, «κάποιος» εργολάβος, λίγες ημέρες  αργότερα, έπιασε δουλειά και «πιάστηκε» να αλλάζει λάμπες, οδηγώντας όχημα του Δήμο.

Ο δήμαρχος και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, υλοποιώντας στο ακέραιο τις κυβερνητικές κατευθύνσεις, παίρνει τα λεφτά των δημοτών από τα δημοτικά τέλη και τα δίνει στους ιδιώτες, μαζί με τα οχήματα του δήμου, προετοιμάζοντας παραπέρα αποψίλωση του έμψυχου δυναμικού των Υπηρεσιών.

Καλέσαμε τους εργαζόμενους να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους, να παρέμβουν και να αποτρέψουν τις αντεργατικές προσπάθειες, ταυτόχρονα να καταδικάσουν τα κόμματα που υπηρετούν αυτές τις αντεργατικές πολιτικές. Στην ίδια κατεύθυνση καλούμε και τα λαϊκά στρώματα της πόλης μας. Τώρα, σε συμπαράταξη με το ΚΚΕ, να δώσουν δύναμη στη δύναμή τους, να ενισχύσουν στις κάλπες και στους αγώνες το κόμμα τους.

Τους δοκίμασες, τώρα με το ΚΚΕ υπάρχει λύση!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet