Χίος: Έκλεισε το μοιραίο γηπεδάκι όπου έχασε τη ζωή του ο νεαρός Μαρουσιώτης
Κοινωνία

Χίος: Έκλεισε το μοιραίο γηπεδάκι όπου έχασε τη ζωή του ο νεαρός Μαρουσιώτης

Μετά από εντολή της Εισαγγελίας έκλεισε το γηπεδάκι που έχασε τη ζωή του ο 19χρονος νεαρός Μαρουσιώτης. Ο χώρος αποκλείστηκε περιμετρικά, τόσο για λόγους ασφαλείας όσο και για λόγους που έχουν να κάνουν με την εξέταση της υπόθεσης.

Στον χώρο του μοιραίου συμβάντος βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Χίου, Σπυριδούλα Σταυράτη, ο διοικητής του Α.Τ. Χίου, Γιάννης Αραμπατζής, ο δήμαρχος, Μανώλης Βουρνούς και οι Λευτέρης Παπαλάνης και Αργυρώ Τσικολή εκ μέρους των τεχνικών υπηρεσιών Δήμου και Περιφέρειας.

Οι αρχές, μαζί με τη βοήθεια τεχνικών συμβούλων και πραγματογνωμόνων, εξέτασαν την μπασκέτα που στέρησε τη ζωή στον 19χρονο νεαρό, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει πραγματογνωμοσύνη.

Επί του παρόντος, ο χώρος με εντολή της κ. Σταυράτη αποκλείστηκε περιμετρικά.

Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις το πρόβλημα με την επίμαχη μπασκέτα, η οποία δεν είχε συντηρηθεί ποτέ, προέκυψε στη βάση της, αφού οι 4 μεταλλικές σωλήνες που στήριζαν το εσωτερικό της είχαν διαβρωθεί πλήρως, με αποτέλεσμα να πέσει και να τραυματίσει θανάσιμα τον 19χρονο.

Οι μηχανικοί που εξέτασαν την μπασκέτα σημείωσαν ότι ήταν αδύνατο κάποιος να διαγνώσει εξωτερικά το πρόβλημα που υπήρχε στο εσωτερικό της μπασκέτας, κάτι που αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι η δεύτερη μπασκέτα του γηπέδου δεν φέρει κανένα σημάδι εξωτερικά ότι πρόκειται για επικίνδυνη κατασκευή.

Στο μεταξύ ο μηχανικός του Δήμου Χίου, που το πρωί πέρασε  το κατώφλι του Εισαγγελέα, αφέθηκε ελεύθερος.

Πηγή: politischios.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet