Χορηγία Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Αμαρουσίου
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Χορηγία Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Αμαρουσίου

Παρουσία του δημάρχου Αμαρουσίου, Θεόδωρου Αμπατζόγλου και της προέδρου του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων και δημοτικής συμβούλου Αμαρουσίου Μαρίνας Πατούλη, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Μαΐου 2020 η παράδοση 600 κονσερβών λαχανικών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου για τη στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου ευχαρίστησε την κ. Πατούλη για την προσφορά του Ομίλου και τη στήριξη προς τις κοινωνικές δομές του Δήμου, η οποία αποδεικνύει για μία ακόμη φορά πως όταν υπάρχει διάθεση προσφοράς από εταιρείες, συλλόγους, φορείς και ιδιώτες καμία κρίση δεν είναι ανυπέρβλητη.

Από την πλευρά της, η κ. Πατούλη δήλωσε την «ισχυρή πρόθεσή της» να συνεχίσει να στηρίζει τις κοινωνικές δομές του Δήμου, μέσω της ιδιότητας της προέδρου του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, προσθέτοντας ότι και ως δημοτική σύμβουλος του Δήμου θα είναι παρούσα σε κάθε αναγκαία κοινωνική δράση.   

Ειδικότερα, η πρόεδρος του Ομίλου δήλωσε:

«Η αλληλεγγύη και η προσφορά προς τους συνανθρώπους μας που χρήζουν προστασίας και κοινωνικής μέριμνας αποτελούν για τον Όμιλό μας θεμελιώδη αξία. Με την ίδια διάθεση κοινωνικής προσφοράς, όπως έχουμε πράξει ως σήμερα, θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε. Και ως Όμιλος και προσωπικά ως δημοτική σύμβουλος Αμαρουσίου στις προτεραιότητές μας είναι να στηρίξουμε τις κοινωνικές δομές του Δήμου μας, ακόμα περισσότερο τώρα που οι επιπτώσεις από την πανδημία του κορωναϊού έχουν αφήσει έντονα αρνητικό κοινωνικό αποτύπωμα. Κρατάμε ενεργό το κοινωνικό μας αισθητήριο και  καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για την άρση των ανισοτήτων και τη δημιουργία μίας κοινωνίας ίσων ευκαιριών».

Παρών στην παράδοση των τροφίμων, εκτός από τον πρόεδρο του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Πέτρο Κόνιαρη, ήταν και ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, Σπύρος Σταθούλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet