Χορός και… προσφορά στο Christmas Latin Party του Αμαρουσίου
Κοινωνία

Χορός και… προσφορά στο Christmas Latin Party του Αμαρουσίου

Με πολύ κέφι, χορό και τραγούδι πραγματοποιήθηκε το εορταστικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα χριστουγεννιάτικο λάτιν πάρτι, που διοργάνωσε το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Αμαρουσίου.

Ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Νικόλαος Πέππας, εκπροσωπώντας τον δήμαρχο Γιώργο Πατούλη, ευχαρίστησε τους παριστάμενους για τη συμμετοχή τους στο «Merry Christmas Latin n΄ Salsa Party», στη χορευτική αυτή βραδιά, που η ψυχαγωγία συνδυάστηκε με την υποστήριξη του Ταμείου Αλληλοβοήθειας του Δήμου Αμαρουσίου, ανταλλάσοντας θερμές ευχές με όλους για τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Στο πλαίσιο της βραδιάς ξεχωριστή  ήταν η εμφάνιση του μουσικού σχήματος Katia Gonzalez Rrio, όπου σε ρυθμούς salsa, bolero, meringue, cumbia και άλλους και με τη συνοδεία κρουστών, η Κουβανή μουσικός απογείωσε το κέφι και τον χορό.

Το ζεστό χειροκρότημα των παριστάμενων δέχθηκαν επίσης το Τμήμα Zumba της δασκάλας Κωνσταντίνας Γερογιάννη και το Τμήμα Παιδικού Λάτιν της δασκάλας Κωνσταντίνας Λάσκαρη του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού.

Το Merry Christmas Latin n΄ Salsa Party με τη συμμετοχή του μουσικού σχήματος Katia Gonzalez Rrio θα παρουσιαστεί ξανά την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014, στην πλατεία Αγίας Λαύρας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet