Όλοι στο γήπεδο Αγ. Θωμά, στις 25 Νοεμβρίου, για… καλό σκοπό
Κοινωνία

Όλοι στο γήπεδο Αγ. Θωμά, στις 25 Νοεμβρίου, για… καλό σκοπό

Κάλεσμα σε όλους για να γεμίσει το Κλειστό Γήπεδο του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι, κατά τη διάρκεια του Φιλανθρωπικού Αγώνα Μπάσκετ που θα δώσει η ομάδα του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος με την ομάδα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειανατολικής Αττικής, απηύθυναν σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, πρόεδρος ΚΕΔΕ & ΙΣΑ Γιώργος Πατούλης, ο προπονητής των Βετεράνων Γιάννης Ιωαννίδης, ο εκπρόσωπος των παικτών Άγγελος Κορωνιός, ο πρόεδρος της Ένωσης Κωνσταντίνος Τσουμάνης και εκπρόσωποι των χορηγών.

Ο αγώνας που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015, στις 17:00 στο Κλειστό του Αγίου Θωμά (Νιόβης & Διονύσου, Μαρούσι), υπηρετεί έναν πολύ σημαντικό κοινωνικό σκοπό.

Με την προσφορά μας ειδών πρώτης ανάγκης κατά την προσέλευσή στο γήπεδο (τρόφιμα μακράς διαρκείας, τρόφιμα και είδη υγιεινής για βρέφη, είδη προσωπικής υγιεινής), ενισχύουμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου για την υποστήριξη των ευάλωτων πολιτών, καθώς και τις παραμεθόριες νησιωτικές περιοχές που δέχονται μεγάλο κύμα προσφύγων.

Συνέντευξη Τύπου για τον Φιλανθρωπικό Αγώνα Μπάσκετ
Συνέντευξη Τύπου για τον Φιλανθρωπικό Αγώνα Μπάσκετ

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, υπογράμμισε ότι «η στόχευση της σημερινής συνάντησης είναι να συνδέσουμε πολλές αξίες μαζί σε μία. Των ανθρώπων που συνδέουν την ιστορία και την εμπειρία τους  με τον αθλητισμό και το “ευ αγωνίζεσθαι” και αποτελούν πρότυπα για τους νέους, αλλά και των ανθρώπων που προσφέρουν τον εαυτό τους με κίνδυνο της ίδιας τους της ζωής για να ζούμε όλοι εμείς με ασφάλεια. Η σύνδεση των κοινών αξιών της προσφοράς είναι αυτός ο φιλικός αγώνας για τη συμπαράσταση στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Με την υποστήριξη της ΚΕΔΕ και του ΙΣΑ, τα είδη που θα συγκεντρωθούν με την ευγενική προσφορά των συμπολιτών μας θα διανεμηθούν εκεί που πραγματικά υπάρχει ανάγκη».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειανατολικής Αττικής Κωνσταντίνος Τσουμάνης επισήμανε ότι «σκοπός αυτού του αγώνα είναι η ενίσχυση δύο κοινωνικών ομάδων που νιώθουμε ότι έχουν ανάγκη. Οι μέρες είναι δύσκολες και ο κάθε άνθρωπος πρέπει να βοηθά τον συνάνθρωπό του που έχει ανάγκη. Υπό τις παρούσες συνθήκες που έχει διαμορφώσει η οικονομική κρίση είναι επιβεβλημένο να προτάσσουμε τη συλλογική δράση, η οποία μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο. Σας θέλουμε δίπλα μας σε αυτό το εγχείρημα».

Ο προπονητής του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος Γιάννης Ιωαννίδης ζήτησε «να μην λείψει κανείς από τον αγώνα, προσφέροντας από το περίσσευμα μας, με ανθρωπιά καθώς αυτό είναι το μεγαλείο του Έλληνα».

Ο εκπρόσωπος των παικτών Άγγελος Κορωνιός υπογράμμισε ότι «είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε, να βρισκόμαστε σε αυτόν τον αγώνα που έχει σκοπό να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας που περνούν δύσκολα. Εμείς είμαστε εδώ και πιστεύω και όλος ο κόσμος να βρίσκεται στο γήπεδο για να βοηθήσουμε όλοι μαζί».

Αφίσα αγώναΟ πρόεδρος του Ομίλου Ξυνή Σοφοκλής Ξυνής, με χορηγό του αγώνα το Mediterranean College, σημείωσε ότι «είμαστε κοντά και βοηθάμε την προσπάθεια των βετεράνων καλαθοσφαιριστών και θα συνεχίσουμε, διότι αυτή η αποστολή έχει κοινωνικό και διδακτικό χαρακτήρα. Ευχαριστούμε τον δήμαρχο Γιώργο Πατούλη και την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειανατολικής Αττικής που δείχνουν την ευαισθησία τους με την πολιτική που ακολουθούν».

O γενικός γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεόδωρος Χαντζόπουλος μετέφερε το μήνυμα της Coca – Cola 3E που είναι επίσης χορηγός του αγώνα, υπογραμμίζοντας ότι «για την εταιρεία η προσφορά στην κοινωνία είναι μια ισχυρή δέσμευση που μεταφράζεται σε πράξη. Ανταποκρινόμενοι στις εξελισσόμενες ανάγκες της κοινωνίας είμαστε πάντα δίπλα σε όσους μας χρειάζονται».

Την αθλητική διοργάνωση στηρίζουν επίσης με την ευγενική χορηγία τους οι εταιρείες «Ήλιος», το Catering «Αφροδίτη» και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet