Ευχαριστίες Δήμου Ν. Ιωνίας στον δήμαρχο Αμαρουσίου
Κοινωνία

Ευχαριστίες Δήμου Ν. Ιωνίας στον δήμαρχο Αμαρουσίου

Ευχαριστίες προς τον δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη εκφράζει με επιστολή του ο αντιδήμαρχος Δήμου Νέας Ιωνίας Χρήστος Κανλής για την αποστολή φορτηγού οχήματος αποκομιδής και μεταφοράς βαρέων αντικειμένων στα διοικητικά όρια του Δήμου τους καλοκαιρινούς μήνες.

«Η βοήθεια που μας προσφέρατε ήταν ιδιαίτερα σημαντική και είχε εμφανή αποτελέσματα στην εικόνα της πόλης» υπογραμμίζει μεταξύ άλλων ο κ. Χρ. Κανλής.

Συγκεκριμένα ο αντιδήμαρχος Νέας Ιωνίας αναφέρει στην επιστολή του:

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας εκφράσω προσωπικά τις θερμές ευχαριστίες μου για την αποστολή φορτηγού οχήματος που εργάστηκε στα διοικητικά όρια του Δήμου Νέας Ιωνίας τους καλοκαιρινούς μήνες του 2016, με αποστολή την αποκομιδή και μεταφορά βαρέων αντικειμένων.

Η βοήθεια που μας προσφέρατε ήταν ιδιαίτερα σημαντική και είχε εμφανή αποτελέσματα στην εικόνα της πόλης μας.

Θέλω να κάνω ιδιαίτερη μνεία στον προϊστάμενο του Τμήματος Καθαριότητας κ. Δημήτριο Κριτσωτάκη, αλλά και στον οδηγό του φορτηγού οχήματος κ. Γεώργιο Πουλαδάκη για τις εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσίες που προσέφεραν.

Θα ήθελα επίσης να σας διαβεβαιώσω πως η Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Δήμου Νέας Ιωνίας θα προσφέρει οποιαδήποτε βοήθεια ζητηθεί από τις υπηρεσίες σας, καθώς η αρχή συνεργασίας προάγει και ευνοεί την εύρυθμη λειτουργία, συνολικά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet