Ερώτηση Π. Κούκουζα για τη λειτουργία της Επιτροπής Κέντρου
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Ερώτηση Π. Κούκουζα για τη λειτουργία της Επιτροπής Κέντρου

Ερώτηση σχετικά με τη λειτουργία της Επιτροπής Κέντρου του Δήμου Αμαρουσίου θέτει προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης, Επαμεινώνδα Γαρδέλη, ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Πέτρος Κούκουζας.

Σύμφωνα με τον κ. Κούκουζα η Επιτροπή έχει να συνεδριάσει από τον Απρίλιο του 2016 και ρωτά τον πρόεδρό της, δημοτικό σύμβουλο Νίκο Κάββαλο, εάν θα επαναλειτουργήσει, καθώς και τους λόγους για τους οποίους διεκόπησαν οι συνεδριάσεις της.

Ακολουθεί η ερώτηση:

Την 1η Φεβρουαρίου 2016 συστάθηκε η «Επιτροπή Κέντρου» με σκοπό «να επανεξετάσει όλο το φάσμα της λειτουργίας του Ιστορικού και Εμπορικού Κέντρου της πόλης μας, από μηδενική βάση, τόσο για τα εμπορικά καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος όσο και για την ποιότητα ζωής των κατοίκων».

Η παράταξή μας εκτίμησε πως η δημιουργία αυτής της Επιτροπής ήταν θετική ενέργεια και συμμετέχει καταθέτοντας πλήθος προτάσεων. Το ίδιο έπραξαν και οι εκπρόσωποι των επαγγελματικών φορέων και των τοπικών συλλόγων. Οι τρεις συνεδριάσεις που πραγματοποιήθηκαν έως τον Απρίλιο του 2016 διεξήχθηκαν σε εξαιρετικό κλίμα με την προσφορά όλων των συμμετεχόντων σε πληροφορίες, ανάδειξη προβλημάτων, προτάσεις ειδικές και γενικότερες. Δυστυχώς από τις παραμονές του Πάσχα του 2016 η Επιτροπή δεν έχει ξανασυνεδριάσει, εκτιμούμε με ευθύνη του προέδρου της. 

Ερωτάται ο πρόεδρος της Επιτροπής Κέντρου κ. Κάββαλος Νίκος:

  1. Για ποιους λόγους δεν έχει συνεδριάσει η Επιτροπή Κέντρου από το Απρίλιο του 2016;
  2. Το έργο της Επιτροπής Κέντρου σίγουρα δεν έχει ολοκληρωθεί. Για τα ζητήματα τα οποία έχει συζητήσει, δεν έχει καταλήξει σε ολοκληρωμένες προτάσεις – λύσεις προς το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας. Τι σκοπεύει να κάνει στο άμεσο μέλλον.
  • Θα επαναλειτουργήσει την επιτροπή;
  • Θα την καταργήσει;
  • Θα την αφήσει ανενεργή;

Θέλουμε να πιστεύουμε πως η ίδρυση της Επιτροπής Κέντρου έγινε για να φέρει αποτελέσματα και όχι για να αποτελέσει ένα ακόμα επικοινωνιακό πυροτέχνημα της διοίκησης, ενόψει μάλιστα της κατασκευής του υπόγειου χώρου στάθμευσης στην πλατεία Ευτέρπης, που έχει δημιουργήσει ήδη πολλά προβλήματα στους επαγγελματίες του κέντρου, και έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις.   

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet