Στον αγιασμό του Λυκείου Αναβρύτων Αμαρουσίου ο Γ. Καραμέρος
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Στον αγιασμό του Λυκείου Αναβρύτων Αμαρουσίου ο Γ. Καραμέρος

Ευχές στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς και των 12 Δήμων του Βορείου Τομέα Αθηνών για μια καλή σχολική χρονιά έδωσε ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Καραμέρος, ο οποίος παρέστη στον αγιασμό του Δημόσιου Πειραματικού Λυκείου Αναβρύτων στον Δήμο Αμαρουσίου.

Ο κ. Καραμέρος δήλωσε σχετικά:

«Σε συνεργασία με τους Δήμους και τον δημόσιο φορέα Κτιριακές Υποδομές (ΚΤΥΠ) είμαστε υποχρεωμένοι ως Περιφερειακή Ενότητα Βορείου Τομέα και Περιφέρεια Αττικής, να βελτιώνουμε το σχολικό περιβάλλον που θα συμβάλλει στην επίτευξη των στόχων των μαθητών και των εκπαιδευτικών. Το ιστορικό Λύκειο των Αναβρύτων ετοιμάζει τους επιστήμονες του 2030 σε κτηριακές συνθήκες ίδιες με αυτές του 1950 και αυτό είναι ευθύνη όλων μας να βελτιωθεί. Το σχολείο πρέπει να αναβαθμιστεί ενεργειακά. Πέρυσι από τους 108 μαθητές του Δημόσιου Πειραματικού Λυκείου Αναβρύτων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις εισήχθησαν σε ΑΕΙ και οι 108. Στηρίζουμε τους άριστους, θέλουμε αυτά τα παιδιά να μείνουν στην Ελλάδα και να την πάνε μπροστά.

»Εφέτος η σχολική χρονιά στους Δήμους του Βόρειου Τομέα ξεκίνησε με τα λιγότερα προβλήματα από ποτέ. Τα παιδιά πήραν βιβλία από την πρώτη μέρα και από τα 89 συνολικά δρομολόγια των ειδικών σχολείων τα 80 διεξάγονται κανονικά και για τα 9 υπάρχει μέριμνα παρά τις δυσκολίες στους διαγωνισμούς.

»Σας διαβεβαιώνω ότι θα είμαστε δίπλα σας, όπου μας χρειαστείτε».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet