Βραδιά του Ερευνητή στο Μαρούσι
Κοινωνία

Βραδιά του Ερευνητή στο Μαρούσι

Το Ερευνητικό Κέντρο «Αθηνά», με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου, ανοίγει και φέτος τις πόρτες του για να φιλοξενήσει το κοινό στους χώρους του και να ταξιδέψει τους επισκέπτες του στους δρόμους της επιστήμης, δίνοντας σε όλες τις ηλικίες την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους ερευνητές, τις δραστηριότητες και το έργο τους, μέσα από το παιχνίδι και ένα πλούσιο εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα.

Η «Βραδιά του Ερευνητή» διοργανώνεται την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016, από τις 18:00 έως τις 22:00, στις Κεντρικές Εγκαταστάσεις ΕΚ «Αθηνά» στο Μαρούσι (Αρτέμιδος 6 & Επιδαύρου).

Διαδραστικές δραστηριότητες, σεμινάρια, εργαστήρια, παιχνίδια, πειράματα, επιδείξεις, μουσικές και εκπλήξεις, θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των επισκεπτών του Κέντρου, ενώ όσοι θα λάβουν μέρος στον διαγωνισμό Φωτογραφίας «Τι σημαίνει για εσένα η ψηφιακή τεχνολογία;» θα παρακολουθήσουν τη βράβευση των έργων τους.

Το Ερευνητικό Κέντρο «Αθηνά» αποτελεί ένα σημαντικό πόλο προώθησης της έρευνας και της επιστήμης και είναι οργανισμός εποπτευόμενος από τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να καλέσουν στον αριθμό τηλεφώνου 210 6875324, να αποστείλλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή να επισκεφθούν τη διαδικτυακή σελίδα του Ερευνητικού Κέντρου Αθηνά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet