11η Δράση διάθεσης αγροτικών προϊόντων στο Μαρούσι
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

11η Δράση διάθεσης αγροτικών προϊόντων στο Μαρούσι

Την Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014 θα πραγματοποιηθεί η επόμενη δράση διάθεσης αγροτικών προϊόντων χωρίς μεσάζοντες στον Δήμο Αμαρουσίου και συγκεκριμένα στον χώρο στάθμευσης πίσω από το ΟΑΚΑ, όπως μας ενημερώνει η ακόλουθη ανακοίνωση του Δήμου.

Τιμοκατάλογος διάθεσης αγροτικών προίόντων χωρίς μεσάζοντες στο ΜαρούσιΜε δεδομένα το αίτημα εκατοντάδων συμπολιτών μας, και την αναγκαιότητα να διατηρηθούν οι αγορές αγροτικών προϊόντων ως διαδικασία που λειτουργεί υπέρ του κοινωνικού συμφέροντος και εξασφαλίζει σημαντικό όφελος για μεγάλη μερίδα οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας, ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, εξασφάλισε τη συνέχιση της πραγματοποίησης υπαίθριων αγορών αγροτικών προϊόντων υπό την οργανωτική ομπρέλα των δήμων και υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Σε αντίθεση με την τεθείσα από τον περασμένο Μάιο με τον Νόμο 4264/2014 απαγόρευση διάθεσης αγροτικών προϊόντων σε δήμους με πληθυσμό άνω των τριών χιλιάδων κατοίκων, γεγονός που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις στις τοπικές κοινωνίες, ο Δήμος Αμαρουσίου συνεχίζει να στηρίζει σταθερά στην πράξη τους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται από την κρίση και διοργανώνει την Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014 την 11η κατά σειρά Δράση Διάθεσης Αγροτικών Προϊόντων.

Η διαδικασία διάθεσης των προϊόντων θα γίνει άνευ τηλεφωνικής παραγγελίας με επιτόπια ελεύθερη πώληση στο σημείο της διανομής.

Όλοι ανεξαιρέτως οι παραγωγοί που συμμετέχουν στη δράση έχουν επιλεγεί βάσει των χημικών ελέγχων και πιστοποιήσεων που φέρουν τα προϊόντα τους, με κριτήριο την άριστη ποιότητα σε συσχετισμό με την καλύτερη δυνατή τιμή που εξασφαλίζει η απουσία μεσαζόντων.

Η αγορά των προϊόντων θα πραγματοποιηθεί στον χώρο στάθμευσης πίσω από το ΟΑΚΑ επί της οδού Αμαρυσίας Αρτέμιδος από τις 8:00 π.μ. έως τις 3:00 μ.μ.

Οι ενδιαφερόμενοι για πληροφορίες και ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα μπορούν να καλούν από Δευτέρα έως Παρασκευή από 9:00 π.μ. έως 3:00 μ.μ. στα τηλ. 213 2038349, 348, 336, 080 και κατά το Σαββατοκύριακο στα τηλ. 213 2038000, 001.

Για απευθείας ενημέρωση σχετικά με τις μελλοντικές δράσεις διάθεσης εγχώριων αγροτικών προϊόντων από τον Δήμο Αμαρουσίου, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] για να ενταχθούν στη λίστα των παραληπτών ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

Ο προγραμματισμός των επόμενων δράσεων αγροτικών προϊόντων για το 2014 και το 2015 έχει ως εξής:

  • Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014
  • Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015
  • Κυριακή 5 Απριλίου 2015
  • Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet