Στον αγιασμό του 1ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου παρέστη ο δήμαρχος
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Στον αγιασμό του 1ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου παρέστη ο δήμαρχος

Στην τελετή του αγιασμού για την έναρξη της νέας προσκοπικής περιόδου του 1ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου παρέστη ο δήμαρχος της πόλης Γιώργος Πατούλης και μέλη της διοίκησης.

Στον χαιρετισμό του ο κ. Γ. Πατούλης σημείωσε ότι είναι αρωγός και συμπαραστάτης στο έργο του προσκοπισμού, καθώς, όπως ανέφερε, «διδάσκει αρχές και αξίες που μας συνοδεύουν σε όλη μας τη ζωή», ενώ συνεχάρη τα μέλη του 1ου Συστήματος για τις κοινωνικές και περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες τους, εκφράζοντας θερμές ευχαριστίες για την αδιάλειπτη συμμετοχή τους στις δράσεις του Δήμου.

Ο αρχηγός του Συστήματος Νίκος Μπόγδανος καλωσόρισε τα παιδιά στη νέα προσκοπική χρονιά και ευχαρίστησε θερμά τον δήμαρχο Αμαρουσίου για όσα προσφέρει στον προσκοπισμό.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο δήμαρχος Αμαρουσίου ξεναγήθηκε στη λέσχη των προσκόπων στην περιοχή του Αγίου Θωμά, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους γονείς των προσκόπων.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, οι αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Ρένα Χαλιώτη και ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Καρλαύτης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet