Αγιασμός για το 2ο Σύστημα Προσκόπων Αμαρουσίου παρουσία δημάρχου
Κοινωνία

Αγιασμός για το 2ο Σύστημα Προσκόπων Αμαρουσίου παρουσία δημάρχου

Στον ετήσιο αγιασμό του 2ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου και στην τελετή έναρξης της νέας προσκοπικής χρονιάς στο Κτήμα Συγγρού, παρέστη ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης και μέλη της διοίκησης του Δήμου.

Λυκόπουλα, πρόσκοποι, ανιχνευτές και βαθμοφόροι του Συστήματος, καθώς και γονείς και φίλοι του προσκοπισμού συναντήθηκαν στην καθιερωμένη αυτή εκδήλωση, ανταλλάσσοντας ευχές για μία δημιουργική νέα χρονιά.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου συνεχάρη τους προσκόπους και τον αρχηγό τους Γιάννη Γεωργόπουλο για την εθελοντική προσφορά τους και τις δράσεις που έφεραν εις πέρας κατά την προηγούμενη προσκοπική περίοδο, σημειώνοντας ότι «εθελοντισμός και προστασία του περιβάλλοντος πάνε μαζί», ενώ πρόσθεσε ότι «ο Δήμος Αμαρουσίου θα συνεχίσει να είναι αγωγός στο έργο του 2ου Συστήματος προς όφελος της τοπικής κοινωνίας».

Ο αρχηγός του Συστήματος έκανε μία σύντομη παρουσίαση της σημαντικής προσκοπικής δραστηριότητας για την περίοδο 2015-2016 και ανέπτυξε τους στόχους του Συστήματος για τη νέα περίοδο.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, ο αντιδήμαρχος Σπύρος Σταθούλης και οι δημοτικοί σύμβουλοι Αθανάσιος Βλαχοπιώτης, Δημήτρης Καρλαύτης και Ευθύμιος Τσίγκας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet