Με 154 φιάλες αίματος ενισχύθηκε η Δημοτική Τράπεζα Αίματος Αμαρουσίου
Κοινωνία

Με 154 φιάλες αίματος ενισχύθηκε η Δημοτική Τράπεζα Αίματος Αμαρουσίου

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 23η Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (ΟΚΟΙΠΑΔΑ) για την ενίσχυση της  Δημοτικής Τράπεζας Αίματος του Δήμου.

Περισσότεροι από 180 εθελοντές αιμοδότες, μεταξύ των οποίων και εργαζόμενοι στις υπηρεσίες του Δήμου, αφιέρωσαν λίγα λεπτά από τον χρόνο τους και ανταποκρίθηκαν σε ένα κάλεσμα ζωής και προσφοράς στον συνάνθρωπο.

Μετά τον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο και την τήρηση των υγειονομικών κανονισμών για την προστασία των αιμοδοτών, από το επιστημονικό προσωπικό του Νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγκ», συγκεντρώθηκαν 154 φιάλες αίματος για την ενίσχυση της Δημοτική Τράπεζα Αίματος.

Τη διεξαγωγή της 23ης Εθελοντικής Αιμοδοσίας, που πραγματοποιήθηκε κατά το διήμερο 11 και 12 Οκτωβρίου στο δημαρχείο Αμαρουσίου, επέβλεψε η πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Ελένη Λέκκα-Καλαντζάκη μαζί με την αντιπρόεδρο του Οργανισμού Κατερίνα Ιωάννου.

Εκ μέρους του δημάρχου Αμαρουσίου, προέδρου της ΚΕΔΕ και του ΙΣΑ Γιώργου Πατούλη, η πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ ευχαρίστησε θερμά τους εθελοντές αιμοδότες για την ανιδιοτελή προσφορά τους προς τον συνάνθρωπο, καθώς και το ιατρικό, νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγκ» και τους εργαζόμενους στον Οργανισμό για την επιτυχή διεξαγωγή της αιμοδοσίας.

Την αιμοληψία και αυτή τη φορά πραγματοποίησε κινητό συνεργείο του Νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγκ» και κάθε εθελοντής αιμοδότης εφοδιάζεται με την κάρτα εθελοντή αιμοδότη του υπουργείου Υγείας που του εξασφαλίζει σε περίπτωση ανάγκης μονάδες αίματος για τον ίδιο ή τους συγγενείς του.

Ο Δήμος Αμαρουσίου ευχαριστεί θερμά για την ευγενική χορηγία τους τις επιχειρήσεις:

  • Coca-cola 3E, Λεωφόρος Κηφισίας 60, Μαρούσι.
  • Apollonion Bakery Patisserie, Βασ. Σοφίας 26-28, Μαρούσι.
  • Γεύση Παραδοσιακή, Μητροπόλεως 33, Μαρούσι.
  • ΑΒ Βασιλόπουλος Α.Ε., Χατζηαντωνίου 9-11 & Δημητρίου Ράλλη, Μαρούσι.
  • και την κα Ελένη Αρβανιτάκη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet