Συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του το Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο στο Μαρούσι
Κοινωνία

Συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του το Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο στο Μαρούσι

Διάλεξη με θέμα «Από τον φόβο της αλλαγής στην ανάδειξη του ιδανικού εαυτού» πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Αμαρουσίου στο πλαίσιο του κύκλου Βελτίωση Επικοινωνίας του Ανοικτού Λαϊκού Πανεπιστημίου.

Σε ερωτήματα όπως «Τι είναι ο φόβος; Τι είναι αυτό που πραγματικά φοβόμαστε; Πώς μπορούμε να τον ξεπεράσουμε και να κάνουμε τις αλλαγές που θα μας οδηγήσουν στην ιδανική μας ζωή; Ποια είναι τα βήματα; Τι ρόλο παίζουν οι περιοριστικές μας πεποιθήσεις; Ποιο είναι το πάθος μας που θα μας τραβήξει μακριά από κάθε φόβο και θα μας οδηγήσει σε μια ζωή γεμάτη νόημα;», απάντησε ο δρ. Μίλτος Τσιάκαλος – πτυχιούχος φυσικός, με μεταπτυχιακό στη Φυσική Ιατρική και Διδακτορικό στην Ιατρική, επαγγελματίας coacher.

«Η φύση προίκισε τον άνθρωπο με τον φόβο και το ένστικτο. Είναι δύο εργαλεία τα οποία αν τα εκμεταλλευτούμε κατάλληλα γίνονται ένα σπουδαίο όπλο για να επιχειρήσουμε σημαντικές αλλαγές σε όλους τους τομείς της ζωής μας» τόνισε ο κ. Τσιάκαλος, ενώ παράλληλα εξήγησε τις τεχνικές που βοηθούν να ξεπερνά ο καθένας μας τον φόβο.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης δήλωσε, ότι «το Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο συνεχίζει την πορεία προσφοράς του προς τους δημότες του προκειμένου μέσα από τέτοιου είδους διαλέξεις ο καθένας και η καθεμία να αναπτύξει αυτές τις στρατηγικές που απαιτούνται για να αναδείξουμε τον ιδανικό εαυτό μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet