12.000 πολίτες έχουν προσέλθει τις τελευταίες 30 ημέρες στη διαδικασία των δωρεάν rapid tests στο Μαρούσι
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

12.000 πολίτες έχουν προσέλθει τις τελευταίες 30 ημέρες στη διαδικασία των δωρεάν rapid tests στο Μαρούσι

Μεγάλη προσέλευση πολιτών, οι οποίοι ανέρχονται σε 12.000, έχει καταγραφεί τις τελευταίες 30 ημέρες στην πλατεία Ευτέρπης – Σταθμό ΗΣΑΠ όπου διενεργούνται, από τις Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ, τα τεστ ταχείας ανίχνευσης για Covid-19.

Όπως τον Απρίλιο, έτσι και τον Μάιο τα δωρεάν rapid tests θα συνεχίζονται σε τακτά διαστήματα στον ίδιο χώρο, εξυπηρετώντας με αυτό τον τρόπο όχι μόνο τις μητροπολιτικές ανάγκες του Αμαρουσίου αλλά και τους όμορους Δήμους.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, σε σχετική δήλωσή του αναφέρει: «Ευχαριστούμε τον ΕΟΔΥ και τον Πρόεδρό του, Παναγιώτη Αρκουμανέα, που, ανταποκρινόμενοι στο αίτημά μας, παραμένουν στην πόλη μας οι ΚΟΜΥ και για τον μήνα Μάιο, καλύπτοντας έτσι γενικότερες ανάγκες των Βορείων Προαστίων. Η μεγάλη προσέλευση του κόσμου αποδεικνύει ότι η ατομική ευθύνη είναι υψηλή. Καλούμε τους πολίτες να εκμεταλλευτούν την παρουσία των κινητών ομάδων του ΕΟΔΥ στο Μαρούσι και να τις επισκέπτονται όσο πιο συχνά μπορούν, ακόμη και για συμβουλευτικές υπηρεσίες σχετικά με τα self tests. Η πρόληψη και η τήρηση των μέτρων αυτοπροστασίας,  σε συνδυασμό με τους εμβολιασμούς, είναι οι μοναδικές ενέργειες θα μας καταστήσουν σταδιακά περισσότερο θωρακισμένους απέναντι στην πανδημία και πιο κοντά στην ελευθερία».

Πρόγραμμα διενέργειας  rapid tests Μαΐου: Δευτέρα έως και Παρασκευή, ώρες 9:30 – 15:00.

Υπενθυμίζεται ότι όλοι όσοι επιθυμούν να προσέλθουν στη διαδικασία των δωρεάν rapid tests πρέπει να έχουν στην κατοχή τους ταυτότητα, ΑΜΚΑ και διαθέσιμο τον αριθμό του τηλεφώνου επικοινωνίας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet