320 κιλά φρέσκα ψάρια διένειμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο Αμαρουσίου
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

320 κιλά φρέσκα ψάρια διένειμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο Αμαρουσίου

320 κιλά φρέσκα ψάρια και διάφορα άλλα είδη αλιευμάτων διέθεσε σήμερα, Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016, το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου για τη στήριξη των ευπαθών ομάδων της πόλης, ώστε, όπως επισημαίνει ο Δήμος, οι ωφελούμενοί του και οι ωφελούμενοι άλλων κοινωνικών φορέων να μη στερούνται βασικά αγαθά στην καθημερινότητά τους.

Η διανομή των φρέσκων ψαριών, η τέταρτη τους τελευταίους μήνες, είναι, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το αποτέλεσμα της παρέμβασης του δημάρχου Αμαρουσίου προς τον γενικό διευθυντή της Ιχθυόσκαλας Κερατσινίου Βασίλη Κατσιώτη, με την οποία εξασφαλίστηκε η χορηγία διαφόρων αλιευμάτων σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης σε ανακοίνωσή του ευχαριστεί θερμά και συγχαίρει τον κ. Β. Κατσιώτη για την κοινωνική ευαισθησία και τα αλληλέγγυα συναισθήματα του προς τον συνάνθρωπο, υπογραμμίζοντας τον ενεργό και έμπρακτό ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α΄ Βαθμού στη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο διένειμε τα νωπά ψάρια στους ωφελούμενους της Πρόνοιας Δήμου Αμαρουσίου, σε χαμηλοσυνταξιούχους του ΚΑΠΗ, στα Ιδρύματα Χατζηκώνστα και ΗΠΙΟΝΗ, στους Ιερούς Ναούς της Μητροπόλεως, του Αγίου Ελευθερίου, της Παναγίτσας, καθώς και στους ωφελούμενους των Εργατικών Κατοικιών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet