Ευχές αισιοδοξίας στην πρωτοχρονιάτικη πίτα του Δήμου Αμαρουσίου
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Ευχές αισιοδοξίας στην πρωτοχρονιάτικη πίτα του Δήμου Αμαρουσίου

Με την ευχή το 2017 να είναι μια χρονιά αισιοδοξίας, ελπίδας, ευημερίας και ανάτασης προσωπικής και εθνικής υποδέχθηκε η διοίκηση και το Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου το νέο έτος στην καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

Στην εορταστική εκδήλωση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, παρίσταντο ο δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης, μέλη της διοίκησης και του Δημοτικού Συμβουλίου, εκπρόσωποι του Ιερού Κλήρου, των τοπικών Αρχών, των φορέων και συλλόγων της πόλης, καθώς και πλήθος πολιτών.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησαν ο ιεροκήρυκας της Μητροπόλεως Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Νικάνωρ και οι πανοσιολογιότατοι Αρχιμανδρίτες του Ιερού Ναού  Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αμαρουσίου κ.κ.  Νικόλαος και Τιμόθεος οι οποίοι έδωσαν τις θερμότατες πατρικές ευχές τους στους παριστάμενους για «Καλή Χρονιά με Υγεία, Ομόνοια, Αγάπη, Αδελφοσύνη και Αλληλεγγύη».

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου στον χαιρετισμό του ευχήθηκε Καλή Χρονιά σε όλους «πρωτίστως με υγεία και το 2017 να είναι μια χρονιά που θα σημάνει το τέλος της μεγάλης δοκιμασίας που περνάμε όλοι με ένα νέο ελπιδοφόρο ξεκίνημα ανάτασης και δημιουργίας».

«Έχουμε βάλει γερές βάσεις στον Δήμο μας και δημιουργούμε καλύτερες συνθήκες για τη βελτίωση της καθημερινότητάς μας διασφαλίζοντας ένα καλύτερο αύριο για την πόλη μας. Εύχομαι ολόψυχα σε όλους το 2017 να είναι χρόνος αγάπης, ειρήνης, κοινωνικής αλληλεγγύης και δημιουργίας, με περισσότερο αισιόδοξες προοπτικές. Το νέο έτος ας είναι ορόσημο ενότητας, αισιοδοξίας, αυτοπεποίθησης και εθνικής υπερηφάνειας», τόνισε.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet