16η δράση υιοθεσίας αδέσποτων στο Μαρούσι
Κοινωνία

16η δράση υιοθεσίας αδέσποτων στο Μαρούσι

Τα Pet City μαζί με την οργάνωση Dogs’ Voice, διοργάνωσαν την 16η ημέρα υιοθεσίας στο Μαρούσι, συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία της καμπάνιας Act Pawsi+ive με στόχο την ενημέρωση του κοινού σχετικά με την υπεύθυνη υιοθεσία και την εύρεση ενός παντοτινό σπιτιού για κάθε αδέσποτο ζώο. Στη δράση αυτή ανταποκρίθηκε η δημοτική αρχή Αμαρουσίου και φιλοζωικά σωματεία της πόλης (ΠΕΦΙΠΟ), προκειμένου να αποκτήσει δυναμική στην τοπική κοινωνία με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε  στο κάλεσμα υιοθετώντας 10 αδέσποτα σκυλάκια.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου δήλωσε σχετικά: «Καλωσορίζουμε και στηρίζουμε τη δράση “Pet City – topetmou.gr” που λαμβάνει χώρα στην πόλη μας. Οι δράσεις του Δήμου μας σε σχέση με τα αδέσποτα είναι πολλές και ειδικά τα τελευταία χρόνια έχουν φέρει σημαντικά αποτελέσματα. Περιλαμβάνουν τη στείρωση, την τροφοδοσία, την ιατρική φροντίδα, καθώς και τη δημιουργία προγραμμάτων υιοθεσίας. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η σημερινή δράση που τη θεωρούμε σημαντική καθώς πολλοί τετράποδοι φίλοι μας βρήκαν στέγη και αγάπη. Η προστασία των αδέσποτων ζώων αποτελεί έναν δείκτη πολιτισμού μιας κοινωνίας. Παράλληλα εξασφαλίζει την ευταξία και την καθαριότητα στην πόλη μας».

Εκ μέρους της δημοτικής αρχής στη δράση παραβρέθηκαν ακόμη ο αρμόδιος αντιδήμαρχος για την προστασία των αδέσποτων Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής Γιάννης Ιωαννίδης, η πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας Κατερίνα Βουρλάκη και το μέλος της Επιτροπής και δημοτική σύμβουλος Ευτυχία Παρασύρη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet