200 παιδιά απόλαυσαν… περιπέτειες από σημείο σε σημείο στη Βορέειο Βιβλιοθήκη
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

200 παιδιά απόλαυσαν… περιπέτειες από σημείο σε σημείο στη Βορέειο Βιβλιοθήκη

Η Βορέειος Βιβλιοθήκη του Δήμου Αμαρουσίου, μέλος του Δικτύου Ελληνικών Βιβλιοθηκών, πραγματοποίησε για έκτη συνεχή χρονιά την Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας που φέτος είχε τον τίτλο «Περιπέτειες από σημείο σε σημείο».

Μεγάλος αριθμός παιδιών ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα. Συγκεκριμένα, 200 παιδιά συμμετείχαν σε 17 δημιουργικά εργαστήρια το καλοκαίρι που πέρασε στην καλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης και δημιουργικότητας.

Στη φετινή Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας με θέμα «Περιπέτειες από σημείο σε σημείο» περισσότερες από 150 δημόσιες και Δημοτικές Βιβλιοθήκες σε όλη τη χώρα ένωσαν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν πάνω από 3.000 δημιουργικά εργαστήρια για παιδιά.

Από τις 16 Ιουνίου έως τις 8 Σεπτεμβρίου 2017, γονείς και παιδιά συμμετείχαν σε ένα πανελλήνιο παιχνίδι σύνθεσης γύρω από διαφορετικά σημεία: σημεία εκκίνησης, σημεία στίξης, σημεία καμπής, σημεία ισορροπίας, σημεία των καιρών, σημεία του ορίζοντα, σημεία και τέρατα!

Η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2017 διοργανώθηκε από την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος και υλοποιήθηκε χάρη στη συνεργασία εκατοντάδων Βιβλιοθηκών, βιβλιοθηκονόμων, εκπαιδευτικών και εθελοντών σε όλη την Ελλάδα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet