45 οι θετικοί στην Covid-19 σε 2.686 rapid tests την εβδομάδα 5-9 Απριλίου στον Δήμο Αμαρουσίου
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

45 οι θετικοί στην Covid-19 σε 2.686 rapid tests την εβδομάδα 5-9 Απριλίου στον Δήμο Αμαρουσίου

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, παραβρέθηκε την Τρίτη 13 Απριλίου 2021, στην πλατεία ΗΣΑΠ, όπου διενεργούνται καθημερινά από τις Κινητές Ομάδες Υγείας του ΕΟΔΥ τεστ ταχείας ανίχνευσης για Covid-19, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ στο Μαρούσι βρέθηκαν μόνο 45 άτομα θετικά στον κορωνοϊό σε μία πενθήμερη μέτρηση 2.686 δειγματοληπτικών τεστ.

Ο κ. Αμπατζόγλου σχετικά δήλωσε:

«Η ατομική ευθύνη αποδεικνύεται ο κυριότερος σύμμαχος στη μάχη κατά της πανδημίας. Τα λίγα θετικά κρούσματα,  είναι ενθαρρυντικά όμως δεν μας επιτρέπουν να εφησυχάζουμε. Καλώ όλους τους Μαρουσιώτες, αλλά και τους κατοίκους των Βορείων Προαστίων, αφενός να έρχονται στην πλατεία του ΗΣΑΠ που αποτελεί σημείο αναφοράς για τον Βόρειο Τομέα της Αθήνας, προκειμένου να υποβάλλονται σε τεστ και αφετέρου να ανταποκρίνονται στο μεγάλο κοινωνικό αίτημα για εμβολιασμούς. Με πειθαρχία και υπομονή θα τα καταφέρουμε».

Η διοίκηση επισημαίνει ότι τα rapid tests θα διενεργούνται μέχρι το τέλος Απριλίου στο Μαρούσι και η ενημέρωση αφορά όχι μόνον τον Δήμο Αμαρουσίου, αλλά και τους όμορους Δήμους.

  • Πλατεία Ευτέρπης – Ηλεκτρικός Σταθμός (ΗΣΑΠ) Αμαρουσίου.
  • Δευτέρα έως και Παρασκευή, ώρες 10:00-15:00.

Η δημοτική αρχή υπενθυμίζει πως όλοι όσοι επιθυμούν να προσέλθουν στη διαδικασία των δωρεάν rapid tests πρέπει να έχουν στην κατοχή τους ταυτότητα, ΑΜΚΑ και διαθέσιμο αριθμό τηλεφώνου επικοινωνίας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet