500 μάσκες υψηλής προστασίας παρέδωσε ο Γ. Κουμουτσάκος στις Στέγες «Το Ψαραυτείο 1 & 2» στο Μαρούσι
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

500 μάσκες υψηλής προστασίας παρέδωσε ο Γ. Κουμουτσάκος στις Στέγες «Το Ψαραυτείο 1 & 2» στο Μαρούσι

Ο κ. Γ. Κουμουτσάκος, βουλευτής Β1 του Βόρειου Τομέα Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, επισκέφθηκε την 1η Απριλίου 2021, τις Στέγες «Το Ψαραυτείο 1 & 2» στο Μαρούσι, του Ιδρύματος Περιθάλψεως ατόμων με νοητική υστέρηση ή σύνδρομο Down «Μαρία Κόκκορη», της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, όπως ενημερώνει το γραφείο Τύπου του βουλευτή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο κ. Κουμουτσάκος παρέδωσε 500 μάσκες υψηλής προστασίας για τους διαμένοντες και τους υπαλλήλους του Ιδρύματος «Μαρία Κόκκορη».

Ο βουλευτής συνομίλησε με το προσωπικό της Στέγης και άκουσε με προσοχή τα προβλήματα, τις προτεραιότητες και τα σχέδιά τους για βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών, επομένως και της ζωής και της καθημερινότητας των φιλοξενούμενων. Ο κ. Κουμουτσάκος δεσμεύθηκε ότι θα είναι υποστηρικτής και αρωγός στις προσπάθειες του Ιδρύματος και όσων προσφέρουν και εθελοντικά, την εργασία τους σε αυτό.

Με το πέρας της επισκέψεως, ο κ. Κουμουτσάκος δήλωσε:

«Το έργο αλληλεγγύης που παράγεται στο “Ψαραύτειο” είναι παραδειγματικό. Στην έμπρακτη αυτήν αλληλεγγύη που δίνει το Ίδρυμα προσθέτω την δική μου έννοια και αλληλεγγύη».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet