Θερμό χειροκρότημα στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του Σικιαριδείου Ιδρύματος
Κοινωνία

Θερμό χειροκρότημα στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του Σικιαριδείου Ιδρύματος

Τα παιδιά του Σικιαριδείου Ιδρύματος γιόρτασαν τον ερχομό των Χριστουγέννων παρουσία των γονέων και φίλων του Ιδρύματος, εκθέτοντας παράλληλα τις χειροποίητες χριστουγεννιάτικες κατασκευές τους, στο παζάρι που λειτουργούσε για αυτόν τον σκοπό.

Τα παιδιά παρουσίασαν με επιτυχία χριστουγεννιάτικο θεατρικό σκετσάκι, απήγγειλαν ποιήματα και ερμήνευσαν χριστουγεννιάτικες μελωδίες, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκόμενων.

Εκ μέρους του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη στην εορταστική εκδήλωση παρευρέθηκε η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρένα Χαλιώτη, ευχόμενη σε όλους «Καλά Χριστούγεννα» και «Ευτυχισμένο το 2016».

Στον σύντομο χαιρετισμό της υπογράμμισε, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου, «το αμέριστο ενδιαφέρον και την αγάπη της διοίκησης και προσωπικά του δημάρχου Γιώργου Πατούλη προς τα παιδιά του Σικιαριδείου Ιδρύματος», ενώ συνεχάρη τους γονείς και το προσωπικό του Ιδρύματος για την προσπάθεια  και την πολύτιμη προσφορά τους στα παιδιά, σημειώνοντας ότι «η δημοτική Αρχή θα συνεχίσει έμπρακτα όπως έπραξε έως σήμερα να υποστηρίζει το έργο τους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet