Ανανέωση συμβάσεων προσωπικού στις Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας Αμαρουσίου
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Ανανέωση συμβάσεων προσωπικού στις Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας Αμαρουσίου

Την παράταση των συμβάσεων του προσωπικού στον Δήμο Αμαρουσίου που απασχολείται στο πλαίσιο του προγράμματος «Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας» του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ) υπέγραψε ο δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης.

Η ανανέωση των συμβάσεων αφορά σε 24 άτομα που απασχολούνται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, στο Κοινωνικό Φαρμακείο, στο Κοινωνικό Συσσίτιο, στην Τράπεζα Χρόνου, στον Δημοτικό Λαχανόκηπο, στο Γραφείο Διαμεσολάβησης του Δήμου Αμαρουσίου. Οι συμβάσεις είχαν διετή διάρκεια και παρατείνονται μέχρι τις 30 Ιουνίου 2016.

Με την ευκαιρία της υπογραφής της παράτασης των συμβάσεων, ο δήμαρχος Αμαρουσίου εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη λειτουργία των κοινωνικών δομών του Δήμου λέγοντας: «Στηρίζετε την κοινωνία που σας χρειάζεται. Με αφετηρία την παράταση των συμβάσεων εργασίας των απασχολούμενων στις δομές φτώχειας του Δήμου μας, θα γίνει αξιολόγηση του προγράμματος και θα τεθούν νέοι στόχοι προσαρμοσμένοι στις ανάγκες της κοινωνίας. Το πρόγραμμα “Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας” στηρίζει ουσιαστικά τις υπηρεσίες κοινωνικής πρόνοιας προς τους συμπολίτες μας που χρειάζονται την υποστήριξή μας. Η ΚΕΔΕ θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την περαιτέρω διατήρηση του προγράμματος ώστε να μην καταρρεύσουν οι κοινωνικές δομές μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet