Στον Παράδεισο Αμαρουσίου μεταφέρεται το Κέντρο Ημέρας Αλτσχάιμερ
Κοινωνία

Στον Παράδεισο Αμαρουσίου μεταφέρεται το Κέντρο Ημέρας Αλτσχάιμερ

Τη  μετεγκατάσταση του Κέντρου Ημέρας Αλτσχάιμερ και Συναφών Διαταραχών στον Παράδεισο Αμαρουσίου, προκειμένου να μπορεί να ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες των εξυπηρετούμενων, προανήγγειλε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κέντρου, παρουσία των μελών του, των φίλων και συγγενών τους, καθώς και του προσωπικού και των εθελοντών, στο δημαρχείο Αμαρουσίου.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και έδωσε τις θερμές ευχές για το νέο έτος, τονίζοντας τη σπουδαιότητα λειτουργίας του Κέντρου στο Μαρούσι, στο οποίο εξυπηρετούνται τόσο οι κάτοικοι της πόλης, όσο και οι κάτοικοι των όμορων Δήμων με τον Δήμο Αμαρουσίου.

Ιδιαίτερη μνεία έκανε στο προσωπικό και στους εθελοντές, τους οποίους επιβράβευσε για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουν στους ωφελούμενους του Κέντρου, σημειώνοντας ότι «σε ετήσια βάση περισσότερα από 400 μέλη εξυπηρετούνται από τη διεπιστημονική ομάδα του Κέντρου», ήτοι: νευρολόγο, ψυχίατρο, ψυχολόγο, κοινωνικό λειτουργό, φυσιοθεραπευτή και εργοθεραπευτή. «Διαπιστώνοντας τη μεγάλη ζήτηση στις υπηρεσίες που προσφέρει το Κέντρο, φροντίσαμε να μεταφερθεί σε κτήριο μεγαλύτερο και καταλληλότερο στον Παράδεισο Αμαρουσίου, ώστε να  μπορεί να εξυπηρετήσει όσους συμπολίτες έχουν ανάγκη των υπηρεσιών του» υπογράμμισε ο κ. Πατούλης.

Την εκδήλωση διάνθισε με όμορφα ελληνικά τραγούδια χορωδία αποτελούμενη από μέλη του Κέντρου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης η πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Ελένη Λέκκα, η δημοτική σύμβουλος Ελένη Βλάχου-Σταματάκη, ενώ το συντονισμό της εκδήλωσης είχε η ψυχολόγος, υπεύθυνη του Κέντρου, Λένα Μαριώτη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet