Προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές προμηθεύτηκαν οι καταναλωτές στο Μαρούσι
Κοινωνία

Προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές προμηθεύτηκαν οι καταναλωτές στο Μαρούσι

Παρά τα μπλόκα στις εθνικές οδούς και την αναταραχή στον αγροτικό κόσμο, άπαντες οι παραγωγοί προσήλθαν στη 19η Δράση Διάθεσης Αγροτικών Προϊόντων που διοργάνωσε ο Δήμος Αμαρουσίου στηρίζοντας στην πράξη τους πολίτες του Αμαρουσίου, στο πλαίσιο των δράσεων που έχουν καθιερωθεί από το 2012 με πρωτοβουλία του δημάρχου Γιώργου Πατούλη. Στη 19η Δράση συμμετείχαν, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, περισσότεροι από 50 εγχώριοι παραγωγοί που διέθεσαν τουλάχιστον 140 και πλέον διαφορετικά προϊόντα άριστης ποιότητας σε χαμηλές τιμές από όλη την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων και πολλά νέα προϊόντα.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στη 19η Δράση Διάθεσης Προϊόντων στο Μαρούσι
Ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στη 19η Δράση Διάθεσης Προϊόντων στο Μαρούσι

Στο σημείο διάθεσης των προϊόντων, κοντά στους χιλιάδες καταναλωτές από το Μαρούσι και την ευρύτερη περιφέρεια Αττικής βρέθηκε και ο δήμαρχος Αμαρουσίου, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνέπεια των παραγωγών στο καθιερωμένο ραντεβού τους με τους καταναλωτές του Αμαρουσίου. Στη διάρκεια της επίσκεψής του ο κ. Πατούλης συνομίλησε με τους καταναλωτές και τους παραγωγούς, ευχαρίστησε την οργανωτική ομάδα καθώς, επίσης, τους εθελοντές και τους εργαζομένους για τη συμβολή τους στην επιτυχία της διοργάνωσης.

Οι καταναλωτές εμφανίστηκαν, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ικανοποιημένοι από τον εμπλουτισμό των δράσεων με νέους παραγωγούς και νέα προϊόντα αλλά και τη δυνατότητα που τους προσφέρεται στη διάρκεια της δράσης να δοκιμάσουν τα προϊόντα, και αυθημερόν να τα επιστρέψουν εάν δεν είναι της αρεσκείας τους. Συγχαρητήρια απηύθυναν τόσο στον δήμαρχο κ. Πατούλη, όσο και στον υπεύθυνο για την υλοποίηση των δράσεων Π. Τσιτσιμπάση, για την επιτυχημένη διοργάνωση.

Παρών στη δράση ήταν, επίσης, ο δημοτικός σύμβουλος Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης.

Οι ενδιαφερόμενοι για απευθείας ενημέρωση σχετικά με τις μελλοντικές δράσεις διάθεσης εγχώριων αγροτικών προϊόντων από τον Δήμο Αμαρουσίου, καλούνται να αποστείλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] για να ενταχθούν στη λίστα των παραληπτών ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

Οι επόμενες δράσεις έχουν προγραμματιστεί για τις εξής ημερομηνίες:

  • Κυριακή 6 Μαρτίου 2016.
  • Κυριακή 24 Απριλίου 2016.
  • Κυριακή 12 Ιουνίου 2016.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet