Στάση εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αμαρουσίου
Κοινωνία

Στάση εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αμαρουσίου

Στάση εργασίας πραγματοποιεί το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου από τις 7 έως τις 10 το πρωί της Δευτέρας 27 Ιουνίου 2016 διεκδικώντας την πληρωμή εργαζομένων με συμβάσεις οκτάμηνης διάρκειας, όπως σημειώνεται στην ακόλουθη ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του, σήμερα Δευτέρα προχωράει σε συμβολική Στάση Εργασίας από τις 07:00 το πρωί μέχρι και τις 10:00 γιατί παραμένουν απλήρωτοι οι συνάδελφοι 8μηνίτες αλλά και δεν έχει καταβληθεί το σύνολο των εξαιρέσιμων και νυχτερινών στους υπόλοιπους συναδέλφους.

Δεν είναι δυνατόν, να προσλαμβάνονται συνάδελφοι που προέρχονται από μακροχρόνια ανεργία και να τους δίνουν 150 και 250 ευρώ τη στιγμή που έχουν δουλέψει δύο μήνες. Δεν είναι δυνατόν να δουλεύουν οι υπόλοιποι εργαζόμενοι νυχτερινά και Κυριακές και η Διοίκηση να μην προχωράει στον απαραίτητο προγραμματισμό, ώστε να μην υπάρχει αυτή η κωλυσιεργία στην καταβολή των δεδουλευμένων.  

Καλούμε τη Διοίκηση του Δήμου, να αφήσει τις δικαιολογίες και να προχωρήσει άμεσα στην πληρωμή των δεδουλευμένων στην καθαριότητα αλλά και στα υπόλοιπα τεχνικά συνεργεία. Η δικαιολογία ότι δεν φταίει η Διοίκηση, αλλά πάντα φταίει κάποιος άλλος, δεν περνάει. Η Διοίκηση του Δήμου φέρει την αποκλειστική ευθύνη.

Προειδοποιούμε τη Διοίκηση, ότι αν δεν προχωρήσει άμεσα στην καταβολή των δεδουλευμένων για το σύνολο των συναδέλφων, το Σωματείο θα προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες κινήσεις προκειμένου να εξασφαλίσει τα συμφέροντα των συναδέλφων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet