Η Χ.Α. φέρεται ότι έχει καταλάβει αυθαίρετα τα γραφεία στο Μαρούσι
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Η Χ.Α. φέρεται ότι έχει καταλάβει αυθαίρετα τα γραφεία στο Μαρούσι

Μία καταγγελία εξαιρετικού ενδιαφέροντος ήρθε στα γραφεία του enypografa.gr η οποία αφορά στα γραφεία της “Χρυσής Αυγής” στο Μαρούσι, που τόσο θόρυβο έχουν ξεσηκώσει το τελευταίο διάστημα στην πόλη (Επεισόδια σε πορεία προς τα γραφεία της Χ.Α. στο Μαρούσι), (Συγκέντρωση ενάντια στη λειτουργία γραφείων της Χ.Α. στο Μαρούσι), (Αντιφασιστική διαδήλωση στο Μαρούσι – VIDEO). 

Ειδικότερα, η οργάνωση φέρεται να έχει παράνομα καταλάβει το ακίνητο όπου στεγάζει τα γραφεία της στο Μαρούσι, στη Λ. Κηφισίας 141 & Μαραθωνοδρόμου, καθώς δεν έχει υπογραφεί μισθωτήριο συμβόλαιο και ο ιδιοκτήτης έχει ζητήσει από τις 8 Αυγούστου, με εξώδικη δήλωσή του, την αποχώρησή τους από το κτήριο που “όλως παράνομα και αυθαίρετα κάνουν χρήση καταλαμβάνοντας, τρόπο τινά”, καλώντας τους να “παύσουν στο μέλλον κάθε περαιτέρω, οποιασδήποτε μορφής, διατάραξη και προσβολή του”. Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο ιδιοκτήτης έχει καταθέσει και ασφαλιστικά μέτρα για εκκένωση του κτηρίου, που θα συζητηθούν στις 21/10.

Oπως αποκαλύπτεται, η εγκατάσταση της Χ.Α. στο επίμαχο ακίνητο στο Μαρούσι έγινε αφού διαπραγματεύτηκαν με τον γιο του ιδιοκτήτη (ο ιδιοκτήτης ζει στην επαρχία), ο οποίος απλώς είχε εξουσιοδοτηθεί να δείχνει το ακίνητο στους υποψήφιους ενοικιαστές. Η Χ.Α., αφού «συμφώνησε» κατ΄ αρχήν με το συγκεκριμένο πρόσωπο, εγκαταστάθηκε στο κτήριο την 1 Ιουλίου 2014, πριν συζητήσει και συμφωνήσει με τον ιδιοκτήτη και πριν υπογραφεί μισθωτήριο συμβόλαιο. Όταν αυτό έγινε γνωστό, ο ιδιοκτήτης αρνήθηκε να υπογράψει μισθωτήριο και τους ζήτησε να αποχωρήσουν, κάτι που δεν έκαναν, καταλαμβάνοντας αυθαίρετα το ακίνητο και παραμένοντας σε αυτό μέχρι σήμερα.

Μάλιστα, όπως καταγγέλλεται, όλο αυτό το διάστημα, όταν η Χ.Α. πραγματοποιεί συγκεντρώσεις στο γραφείο, παρατάσσει επιδεικτικά τους γνωστούς “φουσκωτούς” στα μπαλκόνια ολόκληρου του κτηρίου, όχι μόνο του γραφείου που υποτίθεται ότι έχει νοικιάσει, γεγονός που σε συνδυασμό με τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που φρουρούν το γραφείο έχει κάνει τον βίο της γειτονιάς αβίωτο.

Υπενθυμίζουμε, επίσης, ότι το άτομο που μοίραζε αντιφασιστικό υλικό στην γειτονιά στις 23/7 (παραμονή της αντιφασιστικής πορείας στο Μαρούσι) και δέχθηκε επίθεση από την “ασφάλεια του γραφείου” είναι ο άλλος γιος του ιδιοκτήτη (Επίθεση «χρυσαυγιτών» σε Μαρουσιώτη).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet