Το γεφύρι της… πλημμύρας
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Το γεφύρι της… πλημμύρας

Είναι απορίας άξιον πόσο θα πρέπει να περιμένουν οι οδηγοί που αναγκάζονται να χρησιμοποιήσουν τον οδικό άξονα της Λ. Πεντέλης για να φθάσουν στα Μελίσσια ή το αντίστροφο, για να πάψουν να ταλαιπωρούνται, σε κάθε βροχόπτωση, στο γνωστό γεφυράκι στη Νέα Λέσβο, στα σύνορα των Δήμων Αμαρουσίου και Πεντέλης.

Πλημμύρισε το γεφυράκι της Ν. ΛέσβουΗ χθεσινή απογευματινή νεροποντή οδήγησε, για άλλη μια φορά στη δημιουργία “λίμνης” πάνω στη στροφή, με αποτέλεσμα να διακοπεί για αρκετή ώρα η κυκλοφορία και οι οδηγοί να αναγκάζονται να παίρνουν παρακαμπτήριες οδούς για να πάνε στις δουλειές τους. Είναι ενδεικτικό ότι γύρω στις 17:30 το απόγευμα, που επιχειρήσαμε να διασχίσουμε το συγκεκριμένο σημείο με κατεύθυνση το Μαρούσι, τα αυτοκίνητα που ανέβαιναν της Λ. Πεντέλης σχημάτιζαν ουρές από το ύψος της Λ. Κηφισίας!

Πού οφείλεται άραγε η αδυναμία των δημοτικών αρχών να δώσουν οριστική λύση στο πρόβλημα; Είναι τόσο δύσκολο, το 2014, να μην αποκόπτεται η οδική επικοινωνία δύο Δήμων κάθε φορά που βρέχει λίγο παραπάνω;

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet