Αίτηση των λοιπών παρατάξεων Δήμου Αμαρουσίου για συνεδρίαση Δ.Σ. σχετικά με την αντιμετώπιση της πανδημίας στην πόλη
Πολιτική

Αίτηση των λοιπών παρατάξεων Δήμου Αμαρουσίου για συνεδρίαση Δ.Σ. σχετικά με την αντιμετώπιση της πανδημίας στην πόλη

Οι λοιπές παρατάξεις του Δήμου Αμαρουσίου καλούν τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να προχωρήσει άμεσα σε κατάθεση αίτησης για σύγκλιση του Σώματος, με θέμα προς συζήτηση την αντιμετώπιση της πανδημίας στην πόλη.

Ειδικότερα, οι δημοτικοί σύμβουλοι των λοιπών παρατάξεων αναφέρουν στην κοινή σχετική ανακοίνωσή τους:

Βρισκόμαστε στην καρδιά του δεύτερου κύματος της πανδημίας και τίποτα δεν μπορεί να αποκλείσει και την εμφάνιση ενός τρίτου, που όλοι φυσικά απευχόμαστε.

Οι παρατάξεις της μειοψηφίας, μείζονος και ελάσσονος, του Δημοτικού Συμβουλίου δηλώνουμε για ακόμα μια φορά παρόντες και παρούσες στην αντιμετώπιση των υγειονομικών, κοινωνικών, οικονομικών συνεπειών και των αναγκών των συμπολιτών μας.

Έχουμε κατ’ επανάληψη αιτηθεί σε συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, ήδη από το πρώτο κύμα πανδημίας, να συζητηθεί σε μονοθεματική συνεδρίαση το εν λόγω σημαντικό θέμα, αλλά δυστυχώς αυτό δεν έχει γίνει ακόμα.

Κατά τη γνώμη μας, ένα τέτοιο ζήτημα θα έπρεπε να είναι προτεραιότητα για την δημοτική αρχή, στις συνθήκες που ζούμε. Το γεγονός ότι δεν έχει προκαλέσει ακόμα μια τέτοια συζήτηση σε επίπεδο δημοτικού συμβουλίου φανερώνει υποτίμηση του θέματος από την πλευρά της.

Παίρνουμε εμείς λοιπόν την πρωτοβουλία και καλούμε τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να προχωρήσει άμεσα και εντός των προβλεπόμενων προθεσμιών από την κατάθεση της αίτησης στη σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου με βάση το άρθρο 67/3852/2010, όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 74/4555/2018 και  να θέσει άμεσα σε μονοθεματική συνεδρίασή του για την αντιμετώπιση της πανδημίας στην πόλη μας, τις επιπτώσεις από τη διαχείρισή της στους συμπολίτες μας, το θέμα του εμβολιασμού, τα μέτρα που έχουν ληφθεί για το ασφαλές άνοιγμα των σχολείων στις 11/1/2021.

Οι υπογράφοντες/ουσες δημοτικοί σύμβουλοι:

ΕΝΩΜΕΝΟ ΜΑΡΟΥΣΙ

  1.  Καραμέρος Γεώργιος
  2.  Βλάχος Κωνσταντίνος
  3.  Γιαννακάκος Ηλίας
  4.  Εσκενάζη Σάρρα
  5.  Κανάρη-Ντάλλη Κυριακή
  6.  Κούκουζας Πέτρος
  7.  Κουτσουβέλης Δημήτρης
  8.  Μαρτίνη Σταματία
  9.  Μπόγδανος Σπύρος
  10. Μπούρας Βασίλης

ΜΑΡΟΥΣΙ ΜΠΟΡΕΙΣ

  1. Γαρδέλης Επαμεινώνδας

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

  1. Καρλατήρα Μαρία
  2. Σίμου Ειρήνη

ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΦΩΝΗ

  1. Διακολιού Μαίρη

ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ

  1. Μαγιάκης Λευτέρης

ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ

  1. Σπυρόπουλος Αναστάσιος

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet