Ανανεώθηκε το σήμα της παράταξης Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Ανανεώθηκε το σήμα της παράταξης Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι

Το ανανεωμένο σήμα της για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές έδωσε στη δημοσιότητα η δημοτική παράταξη Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι.

Στο ανανεωμένο σήμα έχει προστεθεί η φωτογραφία του υποψηφίου δημάρχου Λευτέρη Μαγιάκη και έχει προστεθεί το μότο «ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ-ΔΥΝΑΤΑ-ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ», που σηματοδοτεί την ταυτότητα της παράταξης.

Με αφορμή την παρουσίαση του ανανεωμένου σήματος, ο επικεφαλής της παράταξης έκανε την παρακάτω δήλωση:

Στη δημοτική περίοδο 2014-2019, αλλά και παλαιότερα, από την εποχή του ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ, υπερασπίσαμε τις θέσεις μας με συνέπεια, χωρίς συμβιβασμούς απέναντι σε  κομματικά και οικονομικά συμφέροντα και επιδιώξεις.

Παραμένουμε ανυπότακτοι, μαχητικοί απέναντι στις μνημονιακές πολιτικές, που υποβάθμισαν και συνεχίζουν να υποβαθμίζουν την Αυτοδιοίκηση από αυτοτελές κύτταρο της Δημοκρατίας σε διεκπεραιωτή της εκάστοτε κυβερνητικής πολιτικής.

Αγκαλιάζουμε κάθε προοδευτική κίνηση στην κοινωνία. Συμμετέχουμε, ενισχύουμε τους διεκδικητικούς αγώνες  στις γειτονιές της πόλης, δίνουμε λόγο στους πολίτες,  γιατί χωρίς αυτούς δεν μπορεί να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος. Παράλληλα με τις κινηματικές αξιοποιούμε με επιτυχία κάθε μορφής νομικές διαδικασίες και διοικητικές προσφυγές.

Δεν είμαστε χθεσινοί. Έχουμε κάνει δουλειά σε βάθος. Πατάμε γερά στα πόδια μας. Γνωρίζουμε πολύ καλά τα προβλήματα του Δήμου και κάθε γειτονιάς του Αμαρουσίου. Έχουμε γνώσεις και εμπειρία στην δημόσια διοίκηση.

Διακρινόμαστε για την  εντιμότητα και την ανιδιοτελή προσφορά μας στην τοπική κοινωνία. Δουλεύουμε σκληρά για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των πολιτών που μας εμπιστεύτηκαν και έτσι θα συνεχίσουμε και από θέσεις διοίκησης του Δήμου, αν αυτή είναι η λαϊκή ετυμηγορία.

Γιατί αυτή τη φορά οι Μαρουσιώτες θα πουν ένα μεγάλο ΟΧΙ στις συστημικές παρατάξεις όλων των αποχρώσεων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet