Τη μεσολάβηση του προέδρου του Δ.Σ. Αμαρουσίου ζητεί ο Π. Κούκουζας για να πάρει απαντήσεις σε ερωτήματά του
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Τη μεσολάβηση του προέδρου του Δ.Σ. Αμαρουσίου ζητεί ο Π. Κούκουζας για να πάρει απαντήσεις σε ερωτήματά του

Ο δημοτικός σύμβουλος Αμαρουσίου, μέλος της παράταξης Ενωμένο Μαρούσι, Πέτρος Κούκουζας, απευθύνεται στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς -όπως αναφέρει- ερωτήματα τα οποία υπέβαλε στη συνεδρίαση του Σώματος στις 22/6, απευθυνόμενος σε αντιδημάρχους της διοίκησης, αλλά και την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, παραμένουν ακόμη αναπάντητα.

Ειδικότερα, ο κ. Κούκουζας αναφέρει τα εξής στη σχετική ανακοίνωση:

Αξιότιμε κύριε πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου,

Στη τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου 22/6/2021 κατέθεσα δύο ερωτήματα προς την αντιδήμαρχο κ. Χαλιώτη και τον αντιδήμαρχο κ. Ρώτα (επισυνάπτονται), ζητώντας έγγραφη απάντησή τους. 

Παρά τις προφορικές διαβεβαιώσεις τους, έναν ολόκληρο μήνα μετά δεν έχω λάβει καμία απάντηση! Μόνο ως πλήρη απαξίωση του θεσμού της αντιπολίτευσης και του ελεγκτικού της ρόλου μπορώ να το εκλάβω!

Συνεπώς η μόνη διέξοδος που μου μένει είναι η δημοσιοποίησή τους, ώστε οι αντιδήμαρχοι να υποχρεωθούν σε δημόσια απάντηση.

Επίσης, από τις 18/6/2021, έχω καταθέσει την επίσης επισυναπτόμενη ερώτηση προς τη διεύθυνση της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αμαρουσίου, ζητώντας ένα έγγραφο που εάν υπάρχει είναι πάρα πολύ εύκολο να βρεθεί και να μου κοινοποιηθεί αντίγραφό του.

Διερωτώμαι για ποιο λόγο η αρμόδια υπηρεσία δεν έχει ακόμη απαντήσει στο ερώτημά μου, όταν αυτό αφορά στην παραλαβή του πολύπαθου έργου του υπόγειου χώρου στάθμευσης της πλατείας Ευτέρπης και στη σύννομη διαδικασία παραλαβής. 

Και σε αυτήν την περίπτωση διαπιστώνω με λύπη μου τη σκόπιμη καθυστέρηση στις απαντήσεις που θέτουν οι δημοτικοί/ές σύμβουλοι της μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Κύριε πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου,

Επιθυμώ να μεριμνήσετε για την άμεση απάντηση των επισυναπτόμενων ερωτήσεων το συντομότερο δυνατό και σας ενημερώνω πως θα δημοσιοποιήσω τα ερωτήματά μου και την ανωτέρω επιστολή προς εσάς.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet