Γενική Συνέλευση της παράταξης Ενωμένο Μαρούσι στις 14/2
Πολιτική

Γενική Συνέλευση της παράταξης Ενωμένο Μαρούσι στις 14/2

Στην πρώτη Γενική Συνέλευση, μετά τις τοπικές εκλογές του 2019, προχωρά η παράταξη της μείζονος μειοψηφίας Ενωμένο Μαρούσι, την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 μέσω διαδικτύου, όπως ενημερώνει ο συνδυασμός, με επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Καραμέρο.

Ειδικότερα, η παράταξη αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση:

Σχεδόν δύο χρόνια μετά τις δημοτικές εκλογές, οι δημότισσες και οι δημότες του Αμαρουσίου βιώνουν την ανεπάρκεια της διοίκησης του Δήμου και συνειδητοποιούν ότι εάν δεν υπάρξουν νέα πρόσωπα και πρακτικές στη διοίκηση, το έργο του Δήμου θα εξακολουθήσει να είναι μηδενικό και η πόλη θα συνεχίζει να πηγαίνει πίσω.

Ο Δήμος διαθέτει όλες τις προϋποθέσεις για να προσφέρει χρήσιμες υπηρεσίες στους κατοίκους του και ανακούφιση στις δύσκολες στιγμές που περνάμε όλοι μας, αλλά από κόπωση και αδιαφορία των επανεκλεγέντων για 14ο χρόνο στη διοίκηση αυτό δεν συμβαίνει.

Το Ενωμένο Μαρούσι εντός και εκτός του Δημοτικού Συμβουλίου ασκεί γόνιμη αντιπολίτευση με προτάσεις ως μια παράταξη που ελέγχει θεσμικά και ουσιαστικά την διοίκηση όχι μόνο προχωρώντας σε καταγγελίες και διαπιστώνοντας τις παραλείψεις και τις αστοχίες, αλλά προτείνοντας λύσεις και νέες ιδέες.

Με την ευθύνη της παράταξης που ο λαός του Αμαρουσίου ψήφισε ως μείζονα αντιπολίτευση στο Δημοτικό Συμβούλιο και με την πεποίθηση ότι έχουμε το πρόγραμμα για να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα που συσσωρεύονται, στο Ενωμένο Μαρούσι προχωράμε στην ακόμη καλύτερη οργάνωση και την ενεργοποίηση νέων μελών της παράταξης προς όφελος της πόλης μας.

Την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου, με ώρα έναρξης τις 18:00 θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, λόγω των περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας, η Γενική Συνέλευση των μελών της παράταξης Ενωμένο Μαρούσι.

Η συμμετοχή του δημότη στα κοινά είναι ζητούμενο για το Ενωμένο Μαρούσι. Γι’ αυτό όσες και όσοι ενδιαφέρονται να γίνουν μέλη στο Ενωμένο Μαρούσι και να πάρουν μέρος στην Γενική Συνέλευση παρακαλούνται να στείλουν τα στοιχεία τους (Ονοματεπώνυμο, Όνομα Πατρός, Ημερομηνία Γέννησης και email επικοινωνίας) στο mail της παράταξης ([email protected]) έως τις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής 12 Φεβρουαρίου.

Ο επικεφαλής της παράταξης, Γιώργος Καραμέρος δήλωσε σχετικά:

Η πανδημία δεν πρέπει και δεν μπορεί να περιορίσει τη Δημοκρατία. Όλους αυτούς τους μήνες η παράταξή μας έχει δυναμώσει και δεκάδες συνδημότες μας επικοινωνούν μαζί μας αγανακτισμένοι για την ανυπαρξία της διοίκησης του Δήμου. Καλούμε όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν με όσο χρόνο μπορούν να διαθέσουν στα κοινά της πόλης μας να επικοινωνήσουν μαζί μας και να έρθουν στο πλευρό μας, στο Ενωμένο Μαρούσι.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet