Γιώργος Καραμέρος: Είμαι αφοσιωμένος αποκλειστικά στο Μαρούσι
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Γιώργος Καραμέρος: Είμαι αφοσιωμένος αποκλειστικά στο Μαρούσι

Στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», με τον Γιώργο Παπαδάκη, μίλησε σε ενωτικό τόνο το πρωί της Πέμπτης 16 Μαΐου 2019, ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Καραμέρος. Ο επικεφαλής του συνδυασμού #Ενωμένο Μαρούσι επεσήμανε τα πολυσυλλεκτικά χαρακτηριστικά του συνδυασμού και την άρνηση αποδοχής χρισμάτων από τα κόμματα, σημειώνοντας χαρακτηριστικά:

«Από τον Οκτώβριο του 2018 έχουμε δηλώσει ότι θα διεκδικήσουμε τον Δήμο Αμαρουσίου, στοχεύοντας στην επανεκκίνηση της πόλης με νέους ανθρώπους, χωρίς κομματικά χρίσματα. Τα προβλήματα στην πόλη μας δεν έχουν χρώματα. Σεβόμαστε τα κόμματα ως φορείς της Δημοκρατίας. Ο κάθε Δημότης μπορεί να ψηφίσει στις Ευρωεκλογές όποιο κόμμα επιθυμεί, αλλά για τον Δήμο Αμαρουσίου εμείς ζητάμε από τους συνδημότες μας να ψηφίσουν για την πόλη, αφήνοντας τις κομματικές ταυτότητες στο συρτάρι. Να ψηφίσουν τον ικανότερο και πιο ενεργό άνθρωπο για νέο δήμαρχο και ικανά στελέχη για δημοτικούς συμβούλους. Δεν μπορεί τα κόμματα να καπελώνουν την Αυτοδιοίκηση. Εμείς έχουμε υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους από όλα τα κόμματα και ο συνδυασμός μας το βράδυ των εκλογών θα εμφανίζεται με λευκό χρώμα».

Σε σχετική ερώτηση για θέματα συνεργασίας την επόμενη των εκλογών, ο Γιώργος Καραμέρος ζήτησε ενότητα για την επανεκκίνηση της πόλης με νέους ανθρώπους, ενώ μιλώντας για τον «Κλεισθένη», τον χαρακτήρισε νόμο που δεν αποτελεί μεταρρύθμιση, καθώς δημιουργεί σημαντικά προβλήματα τόσο στη διοίκηση όσο και στη λειτουργία του Δήμου, προβλέποντας ότι σύντομα θα υπάρξουν αλλαγές.

Επεσήμανε, τέλος, ότι παραιτήθηκε από αντιπεριφερειάρχης Βόρειας Αθήνας οκτώ μήνες πριν τη λήξη της θητείας του από επιλογή, ώστε να επικεντρωθεί στο Μαρούσι, στα προβλήματα και τις δυνατότητες της πόλης, καθώς το Μαρούσι χρειάζεται δήμαρχο αφοσιωμένο αποκλειστικά και μόνο στο Μαρούσι.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet