Δήμος: «Ξύνεται στη γκλίτσα του τσοπάνη ο κ. Μαγιάκης για τα πλαστά πτυχία»
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Δήμος: «Ξύνεται στη γκλίτσα του τσοπάνη ο κ. Μαγιάκης για τα πλαστά πτυχία»

Προσωπική επίθεση στον επικεφαλής της παράταξης ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ για το Μαρούσι, Λευτέρη Μαγιάκη, κάνει η δημοτική αρχή Αμαρουσίου αναφορικά με τις ανακοινώσεις της παράταξης περί συγκάλυψης από τον δήμαρχο Γιώργο Πατούλη υποθέσεων δημοτικών υπαλλήλων με πλαστά πτυχία, οι οποίοι φέρονται ως συγγενικά πρόσωπα δημοτικών συμβούλων της διοίκησης.

Με την παροιμιώδη φράση «ξύνεται στη γκλίτσα του τσοπάνη» η δημοτική αρχή προκαλεί τον κ. Λ. Μαγιάκη να δημοσιοποιήσει τα ονόματα των δημοτικών συμβούλων που υπονοεί ότι εμπλέκονται στην υπόθεση των πλαστών πτυχίων, καθώς και, εάν υιοθετεί τη λογική της συλλογικής και οικογενειακής ευθύνης στη διάπραξη αδικημάτων, να ζητήσει από την πολιτική ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να εκδιώξει τα κομματικά ή κοινοβουλευτικά στελέχη του, συγγενείς των οποίων «εμπλέκονται σε βαρύτατα ποινικά αδικήματα», όπως αναφέρει στην ακόλουθη ανακοίνωση.

«Ξύνεται» ο κ. Μαγιάκης «στη γκλίτσα του τσοπάνη»

Η εμμονή του κ. Μαγιάκη, και της κατευθυνόμενης κομματικά δημοτικής του παράταξης σε ένα ζήτημα που η διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου λειτούργησε με απόλυτη διαφάνεια είναι ανεξήγητη.

Ο κ. Μαγιάκης δεν καταλαβαίνει ή υποκρίνεται ότι δεν καταλαβαίνει ποια είναι η αλήθεια;

Για ποια συγκάλυψη της διοίκησης Πατούλη μιλά όσον αφορά στον έλεγχο των πιστοποιητικών υπαλλήλων του Δήμου Αμαρουσίου, όταν η διοίκηση Πατούλη είναι αυτή που διενήργησε τον έλεγχο; Όταν η διοίκηση Πατούλη είναι αυτή που έστειλε στον εισαγγελέα και στο Σώμα Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης τα αποτελέσματα του ελέγχου;

Αν ο κ. Μαγιάκης, πιστεύει ότι υπάρχει σκάνδαλο συγκάλυψης και εμπλοκή δημοτικών συμβούλων σε αυτή την υπόθεση, τον προκαλούμε δημόσια να δώσει ονόματα και διευθύνσεις. Να μας πει σε ποιους αναφέρεται και να πάψει να πετά λάσπη στον ανεμιστήρα, όπως συνηθίζουν να κάνουν με ευκολία τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Αν δεν αναφέρει άμεσα τα ονόματα των δημοτικών συμβούλων που υπονοεί και δεν αποδείξει επιπλέον την εμπλοκή τους σε αυτό που αποκαλεί ο ίδιος σκάνδαλο συγκάλυψης, είναι ψεύτης και συκοφάντης. Τον προκαλούμε να το κάνει.

Τέλος, επειδή ο κ. Μαγιάκης επιμένει να ξύνεται στη γκλίτσα του τσοπάνη, προκαλούμε αυτόν και όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου να απαντήσουν καθαρά αν υιοθετούν τη λογική της συλλογικής και οικογενειακής ευθύνης στη διάπραξη αδικημάτων. Αν δεν την υιοθετούν, όπως ανέφεραν στην πρώτη ανακοίνωση που εξέδωσαν για το συγκεκριμένο ζήτημα, προς τί ο θόρυβος; Αν, όμως, την υιοθετούν, οφείλουν να ζητήσουν εδώ και τώρα από την πολιτική ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να εκδιώξει άμεσα όλα τα κομματικά ή κοινοβουλευτικά στελέχη του κόμματος τους, συγγενείς των οποίων εμπλέκονται σε βαρύτατα ποινικά αδικήματα, όπως ληστείες τραπεζών, καταστροφή ιδιωτικών περιουσιών, κ.λπ.

Αν δεν το κάνουν, θα αποδείξει για μία ακόμη φορά ο κ. Μαγιάκης, ότι ηγείται μιας δημοτικής παράταξης που ασκεί πολιτική στηριζόμενη στο ψέμα και τη συκοφαντία.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet