Δήμος: “Σταματήστε να πυροδοτείτε εντάσεις στην κοινωνία κ. Μαγιάκη”
Πολιτική

Δήμος: “Σταματήστε να πυροδοτείτε εντάσεις στην κοινωνία κ. Μαγιάκη”

Μαζί με τον υδράργυρο, ανεβαίνει και η ένταση μεταξύ της διοίκησης του Δήμου και του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ για το Μαρούσι Λευτέρη Μαγιάκη. Με αφορμή πρόσφατη ανακοίνωση του δεύτερου (Λ. Μαγιάκης: Τι φοβάται ο «ακομμάτιστος» κ. Πατούλης;) ο Δήμος εξέδωσε δελτίο Τύπου στο οποίο κατηγορεί τον κ. Λ. Μαγιάκη για χρήση “ξύλινης γλώσσας”, ενώ τον “χρεώνει” ότι πυροδοτεί αναίτιες εντάσεις στην κοινωνία του Αμαρουσίου. Ακολουθεί το σχετικό δελτίο Τύπου:

Με αφορμή το περιεχόμενο της τελευταίας ανακοίνωσης της παράταξης του Λευτέρη Μαγιάκη «Ενότητα, Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι» με τίτλο: «Τι φοβάται ο ακομμάτιστος» κ. Πατούλης;», η διοίκηση του Δήμου έχει να επισημάνει τα εξής:

Ο κ. Μαγιάκης, με την ίδια ξύλινη γλώσσα που τον χαρακτηρίζει όλα τα χρόνια της αυτοδιοικητικής του διαδρομής και τον κομματικό του εναγκαλισμό με τον ΣΥΡΙΖΑ, με σημαία την απραξία και την απουσία από όλα τα καίρια κοινωνικά και αυτοδιοικητικά ζητήματα, δεν έχει τίποτα να προτείνει για την τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά ούτε και για τα σοβαρά κοινωνικά και προνοιακά θέματα που απασχολούν μεγάλη μερίδα συμπολιτών μας.

Είναι πασιφανή τα μικροκομματικά κίνητρα του κ. Μαγιάκη, όταν αναφέρεται στις προσπάθειες του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, αμαυρώνοντας μία ολόκληρη προσπάθεια στήριξης χιλιάδων συμπολιτών μας με φάρμακα και υγειονομικό υλικό.

Δεν μπορεί να εμπλέκει διαφόρων ειδών κινδυνολογήματα και ψεύδη σχετικά με τη βοήθεια μας προς τους ακρίτες της Λέσβου, αδιαφορώντας για τις τύχες των συμπολιτών μας, αλλά και για το έργο που εκτελούν οι εθελοντές ιατροί του ιατρείου κοινωνικής αποστολής. Κόντρα στους συκοφάντες και επικριτές μας, θα συνεχίσουμε με αμείωτη ένταση την επιτυχημένη κοινωνική μας προσπάθεια.

Όσο για την «εκκωφαντική αύξηση ψήφων» που επικαλείται ο κ. Μαγιάκης, ως δηλωμένος κομματικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, ας συγκρίνει τα αποτελέσματα που έλαβε η παράταξή του στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές με εκείνα του κόμματος που εκπροσωπεί, και αφήνουμε τον ίδιο να κρίνει εάν ο τριπλασιασμός των ψήφων της παράταξής του ήταν τελικά μεγάλη επιτυχία του.

Καλό θα ήταν για τον ίδιο να ξεφύγει από τις διαχρονικές μικροπαραταξιακές και μικροκομματικές αγκυλώσεις του εάν ενδιαφέρεται πραγματικά για το συμφέρον της πόλης και των κατοίκων της, και να σταματήσει να ρίχνει λάδι στη φωτιά πυροδοτώντας αναίτιες εντάσεις στην κοινωνία της πόλης.

Έχουμε πάρει ξεκάθαρη θέση μέσα από τις αποφάσεις του Δημοτικού μας Συμβουλίου απέναντι στα επεισόδια βίας από όπου και αν προέρχονται και δεν θα ακολουθήσουμε τον κ. Μαγιάκη, στην τακτική της πόλωσης που ακολουθεί.

Για μας πέρα και πάνω από κόμματα είναι το Μαρούσι και οι Μαρουσιώτες. Το έχουμε δηλώσει επανειλημμένως και κάνουμε πράξη μέσα από το έργο μας.

Σχετικά άρθρα

2 Comments

  1. ΗΒΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

    Μας πείσατε κ. Πατούλη τα υπερκομματικά σας τα ξέρουμε ….δεν ειμαστε εκτός από τα δρωμενα…κατηγορείται πάντα τους αντιπάλους σας…ενω εσεις είσαστε αψογος και ……..Αμόλυντος……

  2. billpanasteros

    Επίσης ο…”ακομμάτιστος” κύριος Πατούλης, ακόμα δεν έχει πάρει θέση, για το άνοιγμα των γραφείων της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης χρυσής αυγής στο Μαρούσι και ούτε βέβαια κάνει το παραμικρό, για την άμεση απομάκρυνσή τους. Τόσο πολύ σκέπτεται το Μαρούσι και τους Μαρουσιώτες, αφήνωντας τους δολοφόνους φασίστες, να κυκλοφορούν και να τραμπουκίζουν, στους δρόμους που παίζουν τα παιδιά μας.

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet