Δεν κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αμαρουσίου ο Θανάσης Βλαχοπιώτης
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Δεν κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αμαρουσίου ο Θανάσης Βλαχοπιώτης

Δεν κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019 ο δημοτικός σύμβουλος Αμαρουσίου Θανάσης Βλαχοπιώτης.

Απευθυνόμενος προς τους πολίτες εξηγεί την απόφασή του αυτή επισημαίνοντας τα εξής:

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Μαρούσι. Από τα παιδικά μου κιόλας χρόνια ονειρευόμουν να αλλάξω την πόλη που μεγάλωνα και γι΄ αυτό αργότερα ως ενεργό πλέον μέλος αυτής της πόλης αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά.

Προτεραιότητά μου ήταν η βελτίωση της καθημερινότητας των συνδημοτών μου. Έχοντας τη στήριξή σας, μου δώσατε τη δυνατότητα να βάλω και εγώ το «λιθαράκι μου» για μια πιο «Ανθρώπινη Πόλη».

Με γνώμονα την πρόοδο της πόλης μας, διεκδίκησα και αγωνίστηκα για την υλοποίηση έργων και συμμετείχα στη λήψη σημαντικών αποφάσεων για τον Δήμο μας. Σήμερα, βλέποντας τις ασφαλείς παιδικές χαρές γεμάτες από τα παιδιά μας, τους νέους σύγχρονους βρεφονηπιακούς σταθμούς, τις καινούργιες αθλητικές εγκαταστάσεις, τις πεζογέφυρες και τα άλλα μικρότερα και μεγαλύτερα έργα, νιώθω πως κάτι κατάφερα κι’ εγώ.

Φυσικά υπήρχαν και δύσκολες στιγμές, με διαφωνίες και προσπάθειες που δεν έφεραν τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Για το τέλος όμως, επιτρέψτε μου να κρατήσω μόνο τις ευχάριστες αναμνήσεις.

Το γεγονός ότι στις εκλογικές αναμετρήσεις ήμουν μέσα στις πρώτες επιλογές σας με γέμιζε ικανοποίηση, αλλά και ευθύνη να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας. Κυρίως, όμως, η καθημερινή μας επαφή με γέμιζε χαρά και μου έδινε δύναμη να συνεχίζω.

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που πιστέψατε σε μένα.

Ευχαριστώ τον δήμαρχο Αμαρουσίου, κ. Γιώργο Πατούλη, και τους συναδέλφους μου δημοτικούς συμβούλους για την άριστη συνεργασία μας.

Στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου, όμως, δεν θα είμαι υποψήφιος.

Οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις και κυρίως η ανάγκη μου να αφοσιωθώ στον πεντάχρονο γιο μου, με οδήγησαν στο να λάβω μια δύσκολη απόφαση όπως αυτή.

Ως ενεργός πολίτης, πλέον, θα συνεχίσω να είμαι «παρών» στα κοινά του τόπου και να διεκδικώ ένα καλύτερο αύριο για την πόλη μας.

Σας ευχαριστώ όλες και όλους.

Εις το επανιδείν.

Θανάσης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet