Δύο ακόμα νέοι άνθρωποι με το # Ενωμένο Μαρούσι και τον Γιώργο Καραμέρο
Πολιτική

Δύο ακόμα νέοι άνθρωποι με το # Ενωμένο Μαρούσι και τον Γιώργο Καραμέρο

Η 23χρονη Σπυριδούλα (Λίνα) Βαμβακά, δημοσιογράφος, και ο 38χρονος Νίκος Μανώλας, προπονητής μπάσκετ και ιδιωτικός υπάλληλος, είναι οι νέοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με το # Ενωμένο Μαρούσι και υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Καραμέρο. Ανακοινώθηκαν την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019, ενισχύοντας τον συνδυασμό που απαριθμεί πλέον σαράντα επτά υποψηφίους.

«Το # Ενωμένο Μαρούσι συγκεντρώνει όλα τα προαπαιτούμενα για έναν άνθρωπο που θέλει να προσφέρει με τις γνώσεις την εμπειρία και τον ενθουσιασμό του στα κοινά της πόλης. Χωρίς κομματικές προϋποθέσεις, ο Γιώργος Καραμέρος μου ζήτησε να συμμετάσχω σε μια προσπάθεια αλλαγής για το καλό του Αμαρουσίου. Με χαρά λοιπόν ανταποκρίνομαι για να δουλέψουμε μαζί για την πόλη που μεγάλωσα και αγαπάμε» δήλωσε η Σπυριδούλα (Λίνα) Βαμβακά.

Από την πλευρά του ο Νίκος Μανώλας τόνισε: «Αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του Γιώργου Καραμέρου και θα συνδράμω με όλες μου τις δυνάμεις για να βελτιώσουμε το Μαρούσι. Ασχολούμαι πολλά χρόνια με τον αθλητισμό και πιστεύω ότι η πόλη μας έχει μείνει αδικαιολόγητα πίσω σε έναν τομέα που έπρεπε να πρωτοπορεί. Χρειάζονται αλλαγές με προγραμματισμό όραμα και στόχους».

Ο Γιώργος Καραμέρος καλωσορίζοντας τους νέους υποψηφίους επισήμανε: «Το Μαρούσι έχει ανάγκη από νέους ανθρώπους που γνωρίζουν τα προβλήματα και τις δυνατότητες της πόλης και θέλουν να δουλέψουν με κοινό παρονομαστή ένα καλύτερο μέλλον για αυτό. Δημιουργούμε μια μεγάλη μαρουσιώτικη συμμαχία με ανεξαρτησία. Έτσι ξεκινήσαμε και πορευόμαστε για το καλό της πόλης».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet