Ενωμένο Μαρούσι: Εικονικός και χωρίς όραμα ο προϋπολογισμός του 2022
Πολιτική

Ενωμένο Μαρούσι: Εικονικός και χωρίς όραμα ο προϋπολογισμός του 2022

Εικονικό και χωρίς όραμα χαρακτηρίζει τον προϋπολογισμό του 2022 η παράταξη Ενωμένο Μαρούσι, η οποία καταψήφισε και το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου.

Όπως αναφέρει η παράταξη, το «Ενωμένο Μαρούσι καταψήφισε και στις δύο συνεδριάσεις προϋπολογισμό και τεχνικό πρόγραμμα, με τεκμηριωμένες τοποθετήσεις τόσο του επικεφαλής Γιώργου Καραμέρου, όσο και των ειδικών αγορητών επί των θεμάτων, δημοτικών συμβούλων Βασίλη  Μπούρα (για τον προϋπολογισμό) και Πέτρου Κούκουζα (για το τεχνικό πρόγραμμα). Τοποθετήθηκαν επίσης επί συγκεκριμένων ζητημάτων και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Τίνα Μαρτίνη (Σχολεία – Οδικό δίκτυο), Σπύρος Μπογδάνος (προσωπικό και διαχείριση αποβλήτων)».

Ο επικεφαλής της παράταξης, Γ. Καραμέρος, σημειώνει μεταξύ άλλων: «Ο προϋπολογισμός του Δήμου, ύψους 135 εκατ., είναι εντελώς πλασματικός.
Εξ αυτών θα υλοποιηθούν μάξιμουμ 50 εκατ., ποσοστό που δεν υπερβαίνει το 32% με 33% των προϋπολογισθέντων».

«Αδυνατείτε να εισπράξετε τις οφειλές των μεγαλο-οφειλετών, να διαχειριστείτε τους διαθέσιμους πόρους και να αξιοποιήσετε τα όποια χρηματικά υπόλοιπα που είναι κατατεθειμένα στην Τράπεζα της Ελλάδος και τις εμπορικές τράπεζες» τόνισε χαρακτηριστικά απευθυνόμενος στη δημοτική αρχή.

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση της παράταξης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet