Ενωμένο Μαρούσι: 47 προσλήψεις-ρουσφέτια από τον δήμαρχο
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Ενωμένο Μαρούσι: 47 προσλήψεις-ρουσφέτια από τον δήμαρχο

Με μια ιδιαίτερα δηκτική ανακοίνωση σχολιάζει η δημοτική παράταξη Ενωμένο Μαρούσι πρόσφατες προσλήψεις από τον Δήμο Αμαρουσίου.

Όπως αναφέρει η παράταξη, με επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Καραμέρο, ο Δήμος ανακοίνωσε 47 προσλήψεις ορισμένου χρόνου «με συνοπτικές διαδικασίες», προσθέτοντας ότι «μολονότι λάτρης της αριστείας, ο δήμαρχος κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου, εξ αυτών μόλις επτά είναι πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, ενώ ανάμεσά τους διακρίνονται και γνωστά τρολ του facebook, που βοήθησαν τον ίδιο και συνεργάτες του προεκλογικά!».

Στη συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης ο συνδυασμός του τέως αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα Αθηνών σημειώνει:

Ευτυχώς δηλαδή που ήρθε η πανδημία και μπόρεσε να τηρήσει έστω μία δέσμευση της η διοίκηση. Θα ήταν κωμικό αν δεν ζούσαμε αυτήν την τραγωδία με τους χιλιάδες νεκρούς και τον εγκλεισμό της ελληνικής κοινωνίας.

Η εργαλειοποίηση της τραγωδίας αυτής, αποτελεί προσβολή στη μνήμη αυτών που φεύγουν περιμένοντας με αγωνία μήπως κάποια στιγμή εμβολιαστούν, αλλά και όλης της κοινωνίας που ταλαιπωρείται.

Την ώρα που εκατοντάδες μαρουσιώτικες οικογένειες ζουν την αγωνία της πανδημίας και χιλιάδες άνθρωποι παραμένουν άνεργοι, στον Δήμο Αμαρουσίου, μετά τον γραμματέα της τοπικής ΟΝΝΕΔ, ο δήμαρχος με πρόσχημα τον κορωνοϊό τακτοποιεί, έστω για λίγους μήνες (κοροϊδεύοντας πολιτικά και τους ίδιους τους προσληφθέντες δηλαδή) μία σειρά ρουσφετιών.

Δείτε και τον αριθμό της σχετικής ανάρτησης στην Διαύγεια (ΑΔΑ:6Ρ18ΩΨ9-4Ρ4), όπου αναφέρεται και η λίστα των προσληφθέντων.

Τιμούμε το δικαίωμα όλων στην εργασία, αλλά τέτοιου είδους προσλήψεις χωρίς σχεδιασμό και με μη αξιοκρατικά κριτήρια προσβάλλουν τη λειτουργία του Δήμου και τον Δημόσιο Ταμείο.

Σε λίγο θα προσλαμβάνονται και θα πληρώνονται και συγγενείς μελών της διοίκησης και μάλιστα πρώτου βαθμού κάτι το οποίο δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι θα μπορούσε να συμβεί στον Δήμο μας ή αλλού.

Τουλάχιστον αναμένουμε να ενημερώσει επίσημα η διοίκηση τις μαρουσιώτισσες και τους μαρουσιώτες για το πού θα αξιοποιηθούν αυτοί οι εργαζόμενοι και ποιες ακριβώς ανάγκες θα καλύψουν για τους δημότες, εκτός από το να φροντίζουν (κάποιοι εξ αυτών, όχι όλοι) για τα «like» στη διοίκηση και τις επιθέσεις σε όποιαν ή όποιον δεν είναι αρεστός.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet