Ενότητα: “Γραφείο Τύπου του Δήμου ή γραφείο Τύπου της Ν.Δ.;”
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Ενότητα: “Γραφείο Τύπου του Δήμου ή γραφείο Τύπου της Ν.Δ.;”

Με αφορμή την ανακοίνωση-απάντηση του Δήμου στην καταγγελία της δημοτικής παράταξης της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου σχετικά με την εκλογή εκπροσώπου στο Ταμείο Αλληλοβοήθειας (Δήμος Αμαρουσίου: «Η αλληλεγγύη δεν έχει κομματική ταυτότητα»), η Ενότητα, Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι χαρακτηρίζει το γραφείο Τύπου του Δήμου ως “γραφείο Τύπου της Ν.Δ.” και καλεί τον δήμαρχο να συνεργαστεί με τις παρατάξεις για να καθοριστεί ο ρόλος του συγκεκριμένου γραφείου.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση.

Στις καταγγελίες μας για παραβίαση των διαδικασιών εκλογής εκπροσώπου της μειοψηφίας στο Ταμείο Αλληλοβοηθείας του Δήμου, το γραφείο Τύπου του Δήμου, αντί μιας ουσιαστικής απάντησης, προτίμησε να αποπροσανατολίσει τη συζήτηση και να ανακαλύψει για μια ακόμα φορά ότι για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτή η λαθροχειρία της μεταμφίεσης του γραφείου Τύπου της Ν.Δ. σε γραφείο Τύπου του Δήμου, καιρός να σταματήσει. Οι υπηρεσίες του Δήμου, άρα και το γραφείο Τύπου, δεν νομιμοποιούνται να υπηρετούν κομματικά συμφέροντα κανενός.

Ο κ. δήμαρχος γνωρίζει πολύ καλά τι συμβαίνει και το σημερινό του αξίωμα ως προέδρου της ΚΕΔΕ δεν του επιτρέπει πλέον να σιωπά.

Αναμένουμε να καθορίσει τη συνάντηση που του έχουμε ζητήσει τρεις παρατάξεις της μειοψηφίας για μια θεσμικά υπεύθυνη λύση σχετικά με τον ρόλο του γραφείου Τύπου του Δήμου. 

Μαρούσι, 2 Δεκεμβρίου 2014.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet