Ενότητα: Κομματάρχης του ΝΑΙ ή δήμαρχος των Μαρουσιωτών;
Πολιτική

Ενότητα: Κομματάρχης του ΝΑΙ ή δήμαρχος των Μαρουσιωτών;

«Κομματάρχη του ΝΑΙ» χαρακτηρίζει τον δήμαρχο Αμαρουσίου και πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) Γιώργο Πατούλη η δημοτική παράταξη Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι.

Η παράταξη κατηγορεί τον κ. Πατούλη ότι χρησιμοποίησε χρήματα και μηχανισμό του Δήμου Αμαρουσίου για «την προπαγάνδιση του ΝΑΙ» και υπηρετεί κομματικούς στόχους της Νέας Δημοκρατίας.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Κομματάρχης του ΝΑΙ ή δήμαρχος των Μαρουσιωτών;

Στο δημοψήφισμα της Κυριακής 5 Ιουλίου ο Ελληνικός Λαός με συντριπτική πλειοψηφία αποφάσισε να πει ΟΧΙ στους εκβιασμούς και τα τελεσίγραφα των δανειστών.

Δεν υποτάχθηκε στην εκστρατεία του φόβου. Δεν τον πτόησαν οι κλειστές Τράπεζες και η τρομοκρατία της πλειοψηφίας των ΜΜΕ. Είπε το μεγάλο ΝΑΙ στην Ευρώπη, τη Δημοκρατία, τη λαϊκή κυριαρχία, την κοινωνική δικαιοσύνη, την εθνική αξιοπρέπεια.

Αντιστάθηκε!

Απέρριψε τα κελεύσματα της υποταγής και της υποτέλειας.

Η νίκη του είναι ιστορικών διαστάσεων σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο.

Ο δήμαρχος και πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γ. Πατούλης, υπηρετώντας τους κομματικούς στόχους της Ν.Δ. και τις προσωπικές του πολιτικές φιλοδοξίες, ηγήθηκε από την αρχή στην επιτροπή υπέρ του ΝΑΙ.

Επέλεξε να παίξει ηγετικό ρόλο για την υλοποίηση της γραμμής της «αριστερής παρένθεσης».

Απευθύνθηκε απαξιωτικά απέναντι στον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση της χώρας μας. Τους κάλεσε με τον γνωστό ιταμό του τρόπο να παραιτηθούν και να δώσουν τη θέση τους σε κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας.

Συμπεριφέρθηκε σαν κομματάρχης προκειμένου να πάρει θέση στην κεντρική πολιτική σκηνή της χώρας. Βεβαίως, είναι δικαίωμά του να έχει τις πολιτικές του απόψεις, όπως και να τρέφει φιλοδοξίες για την ηγεσία της Ν.Δ.

Δεν έχει όμως δικαίωμα να παραμερίζει τους δημότες που τον εμπιστεύτηκαν για να ασχοληθεί με άλλα, περισσότερο σημαντικά για εκείνον διακυβεύματα. Δεν έχει το δικαίωμα να υποαπασχολείται με τα ζητήματα του Δήμου και να χρησιμοποιεί την ψήφο των Μαρουσιωτών μόνο ως βήμα ικανοποίησης των φιλοδοξιών του.

Ο κ. Πατούλης υποβάθμισε το κύρος της Αυτοδιοίκησης και των συλλογικών της οργάνων και τα μετέτρεψε σε παραμάγαζο της Ν.Δ.

Χρησιμοποίησε τον μηχανισμό και τα χρήματα του Δήμου για την προπαγάνδιση του ΝΑΙ με την αποστολή χιλιάδων μηνυμάτων σε όλη την Ελλάδα με την υπογραφή «G. PATOULIS».

Χρησιμοποίησε τον ιστότοπο του Δήμου αποκλειστικά για την προβολή της καμπάνιας του ΝΑΙ, ενώ προσωπικό του Δήμου, εργάστηκε όχι στην υπηρεσία των Μαρουσιωτών, αλλά στην προπαγάνδα υπέρ του ΝΑΙ και στον οργανωτικό μηχανισμό αυτής της προπαγάνδας: εκλογικοί αντιπρόσωποι του ΝΑΙ, ήταν υπάλληλοι του Δήμου!

Ήρθε τελικά σε πλήρη πολιτική διάσταση σαν δήμαρχος με το 50% των πολιτών του Αμαρουσίου και σαν πρόεδρος της ΚΕΔΕ  με το 61% των Ελλήνων.

Αντιπαρατιθέμενος με τέτοιες μεθόδους με τη μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού σε ένα τόσο καίριας σημασίας θέμα, ο κ. Πατούλης συμπεριφέρθηκε σαν καιροσκόπος και ανακόλουθος της αυτοδιοικητικής εντολής που έχει λάβει, για να υπηρετήσει μια ιδιοτελή και κομματική ατζέντα.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet