Θριαμβευτική επανεκλογή Γ. Πατούλη από τον 1ο γύρο
Πολιτική

Θριαμβευτική επανεκλογή Γ. Πατούλη από τον 1ο γύρο

Θριαμβευτική επανεκλογή από τον πρώτο γύρο για μία νέα θητεία στον Δήμο Αμαρουσίου πέτυχε ο νυν δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, επικεφαλής του συνδυασμού ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ, που ανανεώνει για δεύτερη συνεχή φορά τη θητεία του στο μέγαρο της Βασ. Σοφίας. Ακολουθεί η ανακοίνωση του συνδυασμού.

Με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, σε 67 από τα 110 εκλογικά τμήματα του Δήμου Αμαρουσίου:

  • 58,35% των ψήφων (10.699) λαμβάνει ο συνδυασμός «Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη» με επικεφαλής τον δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη
  • 15,39% των ψήφων (2.821) λαμβάνει ο συνδυασμός «Ενότητα, Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι» με επικεφαλής τον Ελευθέριο Μαγιάκη
  • 12,57% των ψήφων (2.305) λαμβάνει ο συνδυασμός «Μαρούσι η Πόλη μας» με επικεφαλής τον Κωνσταντίνο Βλάχο
  • 6,08% των ψήφων (1.114) λαμβάνει ο συνδυασμός «Λαϊκή Συσπείρωση» με επικεφαλής τον Αθανάσιο Φωτόπουλο
  • 4,04% των ψήφων (741) λαμβάνει ο συνδυασμός «Για ένα Νέο Μαρούσι» με επικεφαλής τον Δορύλαο Κλαπάκη
  • 3,62% των ψήφων (663) λαμβάνει ο συνδυασμός Αριστερή Ριζοσπαστική Δημοτική Κίνηση «Εκτός των Τειχών» με επικεφαλής τον Δημήτρη Πολυχρονιάδη.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση των πρώτων αποτελεσμάτων, εν μέσω των επευφημιών των Μαρουσιωτών που είχαν συγκεντρωθεί στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Μαρούσι, Ανθρώπινη Πόλη» ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, δήλωσε:

«Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου για την αποψινή νίκη. Αυτή η νίκη ανήκει σε όλους εσάς. Το Μαρούσι αποφάσισε ότι δεν γυρίζει πίσω. Σήμερα όλοι εσείς στείλατε ένα ισχυρό μήνυμα στήριξης στην παράταξη των έργων. Βάζοντας πρώτα το Μαρούσι, χωρίς να χάσουμε ούτε μία ημέρα, ακόμη πιο ενωμένοι, ακόμη πιο δυνατοί, ακόμη πιο αδελφικοί, συνεχίζουμε. Όλοι μαζί, πάμε και τα επόμενα χρόνια το Μαρούσι ακόμα πιο μπροστά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet