Θ. Αμπατζόγλου: Τα προβλήματα δεν λύνονται με ευχολόγια, αλλά με συγκεκριμένες ενέργειες
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Θ. Αμπατζόγλου: Τα προβλήματα δεν λύνονται με ευχολόγια, αλλά με συγκεκριμένες ενέργειες

Συνάντηση με τους κατοίκους των περιοχών Αναβρύτων, Βορρέ και Νέας Λέσβου πραγματοποίησε ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, με σκοπό την ενημέρωση, αλλά και τον διάλογο αναφορικά με τους άξονες πολιτικής του συνδυασμού Μαρούσι – Νέα Εποχή.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου δήλωσε:

«Οι πολίτες όλων των γειτονιών που επισκεπτόμαστε ανταποκρίνονται με θέρμη στο κάλεσμά μας. Αντιλαμβάνονται πως στον συνδυασμό μας γίνεται σοβαρή δουλειά από επιστήμονες και έμπειρους αυτοδιοικητικούς.

»Με τους κατοίκους των περιοχών Αναβρύτων, Βορρέ και Νέας Λέσβου συζητήσαμε για τα θέματα του καθαρισμού του Άλσους Καρέλλα, για το ρέμα Σαπφούς, για το σχέδιο πόλης, για τις διανοίξεις οδών και το πολεοδομικό γενικότερα. Το συμπέρασμα που αντλούμε είναι πως έργα θωράκισης της πόλης μας όπως το ρέμα Σαπφούς, με ευθύνη περιφερειάρχη Δούρου και αντιπεριφερειάρχη Καραμέρου, έχει καθυστερήσει υπερβολικά με αποτέλεσμα να τίθεται σε κίνδυνο η ασφάλεια των πολιτών. Επιπλέον, ο πολεοδομικός σχεδιασμός του Αμαρουσίου με σεβασμό στο πράσινο και τις ανάγκες των πολιτών απαιτεί σοβαρότητα και κοινωνική συναίνεση.

»Για τον συνδυασμό μας, και για όλες τις αποφάσεις μας, προτεραιότητα έχει η ανάγκη του πολίτη και της κάθε γειτονιάς και όχι τα συμφέροντα τρίτων ή ιδιοτελείς επιδιώξεις. Τα προβλήματα δεν λύνονται με ευχολόγια, αλλά με συγκεκριμένες στοχευμένες ενέργειες που θα λαμβάνουν υπόψη τους τις ανάγκες του σήμερα και του αύριο. Στο Μαρούσι της Νέας Εποχής πρωταγωνιστής θα είναι ο Πολίτης. Τον Σεπτέμβριο έχουμε πολλή δουλειά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2019
Powered by Wisenet