Κάλεσμα Ενότητας σε παρατάξεις για κοινή κάθοδο στις δημοτικές εκλογές
Πολιτική

Κάλεσμα Ενότητας σε παρατάξεις για κοινή κάθοδο στις δημοτικές εκλογές

Κάλεσμα για κοινή κάθοδο στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2019 απευθύνει η παράταξη Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι στις παρατάξεις Λαϊκή Συσπείρωση, Για Ένα Νέο Μαρούσι, Εκτός των Τειχών, Πρωτοβουλία Ενιαίο Αυτοδιοικητικό Μέτωπο (ΕΝΑΜ).

Σε συνέχεια σχετικής απόφασης που ελήφθη από τη γενική συνέλευση της Ενότητας, ο επικεφαλής της παράταξης, Λευτέρης Μαγιάκης, απευθύνει κάλεσμα με την ακόλουθη επιστολή προς τις ανωτέρω παρατάξεις και συγκεκριμένα, επισημαίνει τα εξής:

Προς

Παρατάξεις: Λαϊκή Συσπείρωση, Για Ένα Νέο Μαρούσι, Εκτός των Τειχών, Πρωτοβουλία Ενιαίο Αυτοδιοικητικό Μέτωπο (ΕΝΑΜ)

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας μεταβιβάζουμε πρόταση της γενικής μας Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στις 7-11-2018 και αφορά την προγραμματική ενότητα και την κοινή μας κάθοδο στις επόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019.

Επισυνάπτεται επίσης η Εκλογική μας Διακήρυξη όπως εγκρίθηκε και αυτή από τη Γενική Συνέλευση.

Παραμένουμε στη διάθεση σας για οποιεσδήποτε διευκρινήσεις απαιτηθούν και αναμένουμε τη θετική απάντησή σας

Για τη συντονιστική επιτροπή της παράταξης

Λ. Μαγιάκης

Δημοτικός Σύμβουλος Αμαρουσίου, επικεφαλής παράταξης

Κάλεσμα για μία δημοκρατική δημιουργική προοδευτική συσπείρωση

Καλούμε όλους και όλες, που αντιλαμβάνονται πού οδηγούν οι πολιτικές, που κυριάρχησαν τα τελευταία χρόνια στη χώρα, στην Τ.Α., στο Μαρούσι και νοιάζονται για τον τόπο τους, σε προγραμματική ενότητα και ενιαία εκλογική κάθοδο.

Καλούμε τις παρατάξεις Λαϊκή Συσπείρωση, Για Ένα Νέο Μαρούσι, Εκτός των Τειχών, ΕΠΑΝ, καθώς και  όλους τους συμπολίτες μας που έχουν τηρήσει μια στάση συνέπειας στα χρόνια των μνημονίων, αλλά και από τότε που η πόλη μας άλλαξε φυσιογνωμία με τα τερατουργήματα του Υπερτοπικού Κέντρου και των Ολυμπιακών Έργων, να συμφωνήσουμε σε ένα ριζοσπαστικό προοδευτικό πρόγραμμα, κοστολογημένο και ιεραρχημένο μέσα από ανοιχτές διαδικασίες και να διεκδικήσουμε τη διοίκηση του Δήμου.

Να γίνει το Μαρούσι μια  ανοιχτή πόλη, λειτουργική, φιλική για τους πολίτες της, τη νεολαία, τους εργαζόμενους, τους επαγγελματίες, τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες, τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Η αυτοδιοικητική μας παρέμβαση θα έχει πρώτα και κύρια κινηματικό χαρακτήρα χωρίς να υποτιμάμε καθόλου, το αντίθετο μάλιστα, την παρουσία μας στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Η συνεργασία θα στηρίζεται σε προγραμματική βάση.

Καθένας θα μπορεί να διατηρήσει τις ιδιαίτερες πολιτικές και ιδεολογικές απόψεις του και φυσικά να τις προβάλλει ανεξάρτητα.

Διαθέτουμε τη γνώση και την εμπειρία να αναλάβουμε τη διοίκηση του Δήμου, εφόσον οι Μαρουσιώτες μας εμπιστευτούν, και διαθέτουμε ικανά τεχνοκρατικά στελέχη για την αποτελεσματική διεκπεραίωση της διοίκησής του.

Αποτελεί μοναδική και λαμπρή ευκαιρία για τις δυνάμεις που αντιστάθηκαν τα τελευταία 20 χρόνια στην άναρχη ανάπτυξη της πόλης και στα τελευταία 8 χρόνια στις μνημονιακές πολιτικές να πρωταγωνιστήσουν.

Η εκλογική διαδικασία πρέπει να αποτελέσει τον καταλύτη για μια δημιουργική προοδευτική συσπείρωση στην πόλη και όχι ευκαιρία για καταμέτρηση και περιχαράκωση δυνάμεων.

Θεωρούμε υποχρέωση μας να δώσουμε ξανά την ελπίδα στον κόσμο, πως είναι εφικτό και επιβάλλεται, να αλλάξουν πολλά στην πόλη μας.

Είμαστε ανοιχτοί στο διάλογο. Χωρίς κομματικά χρίσματα και «λευκούς καπνούς» κομματικών γραφείων.

Το εκλογικό μας πρόγραμμα, οι συμμαχίες που θα προκύψουν, ο/η επικεφαλής και οι υποψήφιοι θα αποφασιστούν με ανοιχτές διαδικασίες, με συναπόφαση όλων, παρατάξεων και προσώπων, που θα στηρίξουν τελικά την προσπάθεια.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet