Και επίσημα υποψήφιος δήμαρχος στο Μαρούσι ο Θεόδωρος Αμπατζόγλου
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Και επίσημα υποψήφιος δήμαρχος στο Μαρούσι ο Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Την υποψηφιότητά του για τον δήμο Αμαρουσίου ανακοίνωσε, σήμερα, και επίσημα ο πρώην διοικητής του ΙΚΑ και ΟΑΕΔ, Θεόδωρος Αμπατζόγλου. Είχε προηγηθεί αντίστοιχη δήλωσή του, στις αρχές του περασμένου μήνα, σε τηλεοπτικό σταθμό.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο κ. Αμπατζόγλου, η απόφασή του να διεκδικήσει τη δημαρχία στο Μαρούσι «πηγάζει από την αυθόρμητη παρότρυνση εκατοντάδων φίλων και συμπολιτών» του.

Ακολουθεί το κείμενο της υποψηφιότητας του κ. Θ. Αμπατζόγλου:

Η απόφασή μου να διεκδικήσω τον Δήμο Αμαρουσίου στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές, πηγάζει από την αυθόρμητη και μαζική παρότρυνση εκατοντάδων φίλων και συμπολιτών. Όλοι μας αγαπάμε το Μαρούσι, ζούμε και εργαζόμαστε εδώ και επιθυμούμε να παλέψουμε συλλογικά για να κάνουμε την πόλη μας μια σύγχρονη, ευρωπαϊκή και ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ στο κατώφλι της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ.

Τα δεδομένα για την Αυτοδιοίκηση αλλάζουν διαρκώς. Χρειάζεται γνώση και εμπειρία προκειμένου να αξιοποιηθούν οι καλύτερες πρακτικές από την Ελλάδα και την Ευρώπη προς όφελος των πολιτών.

Για να υλοποιήσουμε το όραμά μας, θεωρώ πολύτιμη τη συμβολή δημοτικών συμβούλων, διακεκριμένων πολιτών, επιστημόνων και επαγγελματιών, αλλά κυρίως της Νέας Γενιάς που μαζί θα παλέψουμε για να κάνουμε το Μαρούσι την πόλη πρότυπο για το σήμερα και το αύριο όλων μας.

Όλοι εμείς που αγαπάμε το Μαρούσι, αποφασίσαμε να δώσουμε τις δυνάμεις μας, τις γνώσεις, την εμπειρία και την ενεργητικότητά μας προς όφελος των δημοτών πέρα από κομματικά στεγανά και άγονες μικρότητες.

Η δική μου διαδρομή, επαγγελματική, επιστημονική, κοινωνική και πολιτική είναι γνωστή σε όλους. Πιστεύω ότι η πορεία του καθενός που ασχολείται με τα κοινά πρέπει να αξιολογείται. Οι θέσεις μας, η στάση μας, οι πράξεις μας είναι η ταυτότητά μας.

Για να προχωρήσουμε με επιτυχία, θα χρειαστούμε την ενεργή συμμετοχή όλων. Τις επόμενες ημέρες θα συναντηθώ με τον δήμαρχο και φίλο Γιώργο Πατούλη, προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση και συνεργασία για τη νικηφόρα πορεία προς τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.

Πάνω από όλα μας ενδιαφέρουν οι ΠΡΑΞΕΙΣ και το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

Όλοι μαζί, με αίσθημα ευθύνης αναλαμβάνουμε ΔΡΑΣΗ και προχωράμε ενωμένοι και αποφασισμένοι για τον τόπο μας, για την πόλη μας, για μας και τα παιδιά μας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet