Λαϊκή Συσπείρωση: Συνεχίζουμε τον αγώνα υπέρ των λαϊκών συμφερόντων και στο νέο Δ.Σ. Αμαρουσίου
Πολιτική

Λαϊκή Συσπείρωση: Συνεχίζουμε τον αγώνα υπέρ των λαϊκών συμφερόντων και στο νέο Δ.Σ. Αμαρουσίου

Η Λαϊκή Συσπείρωση Αμαρουσίου χαιρετίζει τους δημότες Αμαρουσίου που τη στήριξαν στις δημοτικές εκλογές, ώστε στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο να εκπροσωπείται με δύο δημοτικούς συμβούλους.

Παράλληλα, τονίζει ότι οι δημοτικοί σύμβουλοι «θα συνεχίσουν τον αγώνα για την υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων», όπως σημειώνει στην ακόλουθη ανακοίνωση:

Η Λαϊκή Συσπείρωση Αμαρουσίου χαιρετίζει όλους όσοι έδωσαν μαζί της την εκλογική μάχη, συστρατεύτηκαν και συνέβαλαν στην ενίσχυση των δεσμών της με τα λαϊκά στρώματα της πόλης μας. Ιδιαίτερα τους νέους και τις νέες, που έδωσαν την πρώτη τους ψήφο στη Λαϊκή Συσπείρωση, στον συνδυασμό που στήριξε το ΚΚΕ.

Οι κομμουνιστές δημοτικοί σύμβουλοι θα τιμήσουν και σε αυτή τη δημοτική θητεία την εμπιστοσύνη που τους έδειξαν. Θα συνεχίσουν, μέσα και έξω από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, τον αγώνα για την υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων, συνεπές και μαχητικό στήριγμα των εργαζομένων, για  την ενδυνάμωση του εργατικού – λαϊκού κινήματος στην αντεπίθεσή του απέναντι στις αντιλαϊκές πολιτικές Ευρωπαϊκής Ένωσης, κυβέρνησης, Περιφέρειας, Δήμου.

Οι ψήφοι στο ΚΚΕ και τη Λαϊκή Συσπείρωση κατατέθηκαν, από σήμερα κιόλας, στην τράπεζα των λαϊκών αγώνων.

Από την άλλη μεριά δεν παραγνωρίζουμε ότι ο συσχετισμός των δυνάμεων στο πολιτικό προσκήνιο παραμένει αρνητικός. Το εργατικό – λαϊκό κίνημα δεν έχει περάσει ακόμη σε φάση πιο μαζικής αντεπίθεσης. Έχουμε πλήρη επίγνωση ότι σε πλατιά τμήματα μισθωτών, αυτοαπασχολουμένων, νέων, κυριαρχούν οι μειωμένες απαιτήσεις, η αναμονή, η μοιρολατρία.

Η διαπίστωση, όμως, αυτή δεν αναιρεί το σημαντικό γεγονός ότι σε αυτές τις εκλογές εκφράστηκε μια τάση συμπόρευσης με το ΚΚΕ και τη Λαϊκή Συσπείρωση συναγωνιστών μας, που παλέψαμε μαζί τα προηγούμενα χρόνια.   Συμπόρευση, που δεν έχει καμία σχέση με τις μεταγραφές και μετακινήσεις που έχουμε ζήσει το τελευταίο διάστημα στο Μαρούσι ανάμεσα στους άλλους συνδυασμούς.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και την επόμενη των εκλογών είναι παρόντα τα ευρωενωσιακά μνημόνια διαρκείας, τα βαριά αντιλαϊκά μέτρα, οι συνεχείς έλεγχοι και οι στόχοι της ανάκαμψης του κεφαλαίου, που οδηγούν σε μεγαλύτερη χρεοκοπία το λαό. Δεν πρέπει, ακόμη, να ξεχνάμε ότι αυτή τη στρατηγική θα υπηρετήσει και η όποια και κατά περίπτωση συμπολίτευση  και «αντιπολίτευση» στον Δήμο.

Γι’ αυτό στις επαναληπτικές εκλογές της επόμενης Κυριακής εκφράζουμε την αντίθεσή μας στην κάλπη με οποιοδήποτε τρόπο (λευκό ή άκυρο), δηλώνοντας ότι και στη νέα δημοτική περίοδο συμπολίτευση και «αντιπολίτευση» θα μας βρουν απέναντι, από θέση ισχυρής αντιπολίτευσης, στις αντιλαϊκές επιλογές τους, προτάσσοντας τα συμφέροντα της εργατικής τάξης, των λαϊκών στρωμάτων, μαζί και των εργαζομένων στον Δήμο.  

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet