Λ. Μαγιάκης: Ας ψάξει αλλού η κ. Κεφαλογιάννη για «μικρόψυχο λαϊκισμό» και «ανέξοδη κριτική»
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Λ. Μαγιάκης: Ας ψάξει αλλού η κ. Κεφαλογιάννη για «μικρόψυχο λαϊκισμό» και «ανέξοδη κριτική»

«Θα ήταν φρόνιμο η αντιπεριφερειάχης Βόρειου Τομέα Αττικής, κ. Λουκία Κεφαλογιάννη, πριν πάρει θέση σχετικά με την κοινή ανακοίνωση των εννέα επικεφαλής παρατάξεων του Βόρειου Τομέα, ως αυτόκλητη μάρτυρας υπεράσπισης του κ. Πατούλη και των δημάρχων που του απέστειλαν συγχαρητήρια επιστολή, να είχε καλύτερη πληροφόρηση», όπως αναφέρει ο επικεφαλής της παράταξης Ενότητα – Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι, Λευτέρης Μαγιάκης, ο οποίος υπέγραψε την προαναφερόμενη κοινή ανακοίνωση των εννέα παρατάξεων του Βόρειου Τομέα.

Εν συνεχεία, ο κ. Μαγιάκης σημειώνει:

Τι έκανε πχ ο κ. Πατούλης ως πρόεδρος της ΚΕΔΕ ή ως περιφερειάρχης Αττικής για να τροποποιήσει τη δαιδαλώδη νομοθεσία για την πολυδιάσπαση αρμοδιοτήτων μεταξύ Δήμων, ΔΕΔΔΗΕ, Δασαρχείων, ιδιωτών, Πολεοδομιών, Αποκεντρωμένης Διοίκησης, αρχαιολογίας, προκειμένου να λύσει το αλαλούμ στο θέμα του κλαδέματος των δέντρων που προκάλεσε και τα περισσότερα προβλήματα κατά τη διάρκεια της τελευταίας χιονόπτωσης;

Απολύτως τίποτα, παρά μόνο, όταν παρουσιάστηκε το πρόβλημα, επιδόθηκε σε επίρριψη ευθυνών στον αποδεκατισμένο από τις μνημονιακές πολιτικές και έτοιμο προς ιδιωτικοποίηση ΔΕΔΔΗΕ.

Πόσο εποικοδομητική και «πάνω από κομματικές ταυτότητες» ήταν η στάση του κ. Πατούλη ως δημάρχου Αμαρουσίου την προηγούμενη περίοδο τόσο απέναντι στην προηγούμενη διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής, αλλά και σε δημάρχους που δεν είχαν σχέση με τον χώρο της Ν.Δ.;

Ήταν απόλυτα απαξιωτική, επιθετική και εντελώς έξω από το πνεύμα και το γράμμα του νόμου που προβλέπει σχέσεις «συνεργασίας και συναλληλίας» μεταξύ Δήμων και Περιφέρειας.

Και κάτι τελευταίο, ποιος έχει δίκαιο, η κ. Κεφαλογιάννη όταν ισχυρίζεται ότι οι εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες που δημιούργησε η «Μήδεια», κατέστησαν αναπόφευκτο να υπερβούμε τις νόμιμες αρμοδιότητές μας ανταποκρινόμενοι σε κάθε αίτημα Δήμου για να συνδράμουμε στο έργο τους και αυτό πράξαμε ή ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας και Περιβάλλοντος κ. Β. Κόκκαλης όταν με την από 16/2/2021 επιστολή του προς τον Δήμο Αμαρουσίου έγραφε ότι «θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε ότι αδυνατούμε να παράσχουμε συνδρομή» για αποστολή μηχανημάτων και ανθρώπινου δυναμικού.

Όλα αυτά τα γνώριζαν πολύ καλά οι κ. δήμαρχοι και θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικοί στην αποστολή συγχαρητήριας επιστολής για επικοινωνιακή εκμετάλλευση από τον κ. Πατούλη.

Ας ψάξει λοιπόν αλλού η κ. Κεφαλογιάννη για «μικρόψυχο λαϊκισμό και ανέξοδη κριτική» και πρώτα από όλα μέσα στη δική της παράταξη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet